میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری کارمند بانک در بروجن به اتهام اختلاس

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری یک متهم و کشف اختلاس به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد ریال در شهرستان بروجن خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۴۳۵۴
| |
9417 بازدید
دستگیری کارمند بانک در بروجن به اتهام اختلاس

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، سردار منوچهر امان‌اللهی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی شکایت نماینده حقوقی یکی از بانک‌های چهارمحال و بختیاری مبنی بر اختلاس یکی از کارمندان این بانک در شعبه گندمان شهرستان بروجن، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با عوامل بازرسی و نظارتی بانک و انجام تحقیقات گسترده فنی و تخصصی، یکی از کارمندان شعبه یادشده را به‌عنوان متهم شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که این کارمند بانک با سوءاستفاده از موقیعت شغلی خود، طی ۲۹ مرحله بیش از ۱۲ میلیارد و ۵۳۸ میلیون ریال از حساب مشتریان به نفع خود برداشت کرده است.

سردار امان اللهی خاطرنشان کرد: متهم در بازجویی فنی پلیس و در مواجهه با ادله موجود به ۲۹فقره اختلاس اعتراف کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟