میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انگلیس ابتلای بیش از ۳۰ هزارنفر به کرونا را تأیید کرد

آمار رسمی انگلیس ابتلای ۳۰ هزار و ۵۰۱ نفر به بیماری کووید -۱۹ را در مدت ۲۴ ساعت گذشته در این کشور تأیید کرد.
کد خبر: ۱۰۲۴۲۴۰
| |
5814 بازدید
انگلیس ابتلای بیش از ۳۰ هزارنفر به کرونا را تأیید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، آمار رسمی دولت انگلیس نشان می‌دهد که ظرف یک شبانه روز گذشته ۳۰،۵۰۱ نفر در این کشور به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شده و ۳۱۶ نفر نیز بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

درگاه رسمی دولت انگلیس برای کرونا اعلام کرد که رقم اعلام شده تنها مربوط به انگلستان و ولز است و اینکه به دلیل تعطیلات کریسمس هنوز اطلاعاتی درباره نرخ مبتلایان و قربانیان این بیماری ویروسی در ایرلند شمالی و اسکاتلند در دست نیست.

گفتنی است که در پی شناسایی گونه جدیدی از ویروس کرونا با ۷۰ درصد قابلیت سرایت سریع‌تر، بسیاری از کشورهای جهان پروازهای خود از مبدأ یا به مقصد انگلیس را به حالت تعلیق درآورده‌اند. با این وجود، ۸ کشور از جمله فرانسه، اسپانیا، سوئد، دانمارک، هلند، بلژیک، استرالیا و ژاپن شیوع این گونه جدید ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی را در کشور خود تأیید کرده‌اند.

کانادا نیز روز یکشنبه از شناسایی دو فرد مبتلا به کرونای انگلیسی خبر داد. ظاهراً کانادایی‌های آلوده به گونه جدید کرونا یک زوج ساکن منطقه «دوره‌ام» در شرق «تورنتو» هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات