ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بیرانوند برای پول از پرسپولیس شکایت می‌کند

کد خبر: ۱۰۲۳۳۳۱
| |
9657 بازدید

وکیل علیرضا بیرانوند خبر داده است که احتمال دارد این بازیکن برای دریافت مطالباتش از باشگاه پرسپولیس شکایت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا بیرانوند پس از درخشش در تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس، راهی تیم فوتبال آنتورپ بلژیک شد تا به رویای لژیونرشدن خود برسد.

این بازیکن مطالباتی از باشگاه پرسپولیس دارد؛ اما مدیران این باشگاه تاکنون طلب او را پرداخت نکرده اند و همین موضوع سبب ناراحتی او شده است. پرسپولیسی‌ها از فروش بیرو سود زیادی کرده اند و موفق شدند درصدی از پول بازیکنان خارجی خود را بدهند.

حالا وکیل علیرضا بیرانوند خبر داده است که احتمال دارد این بازیکن برای دریافت مطالباتش از باشگاه پرسپولیس شکایت کند. ظاهرا بیرو بابت مطالبات قرارداد حضورش، پاداش‌های آسیایی و ... از پرسپولیس طلب دارد.

سلیمانی در این باره بیان کرد: پرسپولیس مبلغ قابل توجهی بدهکار و بیرانوند زحمت زیادی برای این تیم کشیده است. باید حق و حقوق بازیکن پرداخت شود و بیرانوند هم ۲ برابر پولی که گرفته را از طریق باشگاه آنتورپ برگرداند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار