مسرور بارزانی: پ. ک. ک از سنجار خارج شود

نخست وزیر کردستان عراق به اطلاع ائتلاف آمریکایی رساند که باید نیرو‌های حزب کارگران کردستان (پ. ک. ک) از شهرستان سنجار در اقلیم خارج شوند.
کد خبر: ۱۰۲۲۸۷۰
| |
9140 بازدید
مسرور بارزانی: پ. ک. ک از سنجار خارج شود
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت النشره، مسرور بارزانی، نخست‌وزیر کردستان عراق و گیوم ویل بیورپر، فرمانده نیرو‌های عملیات ویژه ائتلاف در اربیل ضمن بررسی وضعیت عراق و منطقه و اهمیت هماهنگی بین نیرو‌های پیشمرگ و ائتلاف بین‌المللی بر ادامه حمایت از نیرو‌های پیشمرگ در مقابله با تهدیداتی که تروریست‌های داعش دارند، تاکید کردند.

بیورپر نیز تاکید کرد، اقلیم کردستان عراق شریکی مهمی برای آمریکا و ائتلاف بین‌المللی در منطقه است.

بارزانی هم بر لزوم خروج نیرو‌های مسلح غیرقانونی در منطقه اقلیم تاکید کرد، تا اقلیم بتواند تمام تلاش‌ها و قوایش را برای مقابله با تروریسم متمرکز کند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت