نجات معجزهآسای راننده زن
در حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در اتوبان قم، حوالی پل شهید کاظمی راننده آن به سختی مجروح و روانه بیمارستان شد.
به گزارش «وطن امروز»، این حادثه ساعت 8 و 20 دقیقه صبح دیروز در مسیر جنوب به شمال اتوبان تهران – قم قبل از پل شهید کاظمی رخ داد. علیرضا چراغی، رئيس ايستگاه آتشنشاني افزود: در جریان این حادثه راننده این خودرو که یک خانم جوان بود بشدت زخمی و در داخل اتاقک متلاشی شده این وسیله نقلیه محبوس ماند.
وی ادامه داد: آتشنشانان ایستگاه 35 و گروه امداد و نجات 6 این سازمان بهسرعت دست بهکار شده و با استفاده از تجهیزات نجات ازجمله ابزارهای هیدرولیکی، انواع جکها و جرثقیل خودروی آتشنشانی موفق شدند راننده زن را که از ناحیه سر بهسختی آسیب دیده بود از داخل این اتومبیل رها کرده و او را نجات دهند. مصدوم بلافاصله به آمبولانس اورژانس منتقل شد تا سریعا به مرکز درمانی انتقال یابد.
وی گفت: در این حادثه به علت شدت تصادم خودرو با گاردریلهای فلزی، این وسیله نقلیه براثر فرورفتن حفاظها به بدنه آن در چندین نقطه، تقریبا متلاشی شد و راننده آن بهطرز باورنکردنی از این اتفاق جان سالم بهدر برد. ضمن آنکه اگر این حفاظها نبودند بهطور قطع خودرو با تنها سرنشین آن به داخل زیر گذر و عمق 8 متری زیر این اتوبان سقوط میکرد.


