صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر نمايند‌گان 1+5 به تهران براي بسته

کوشنر به خبرنگاران گفت: «آنها متني را که از نظر من بسيار سخاوتمندانه است، رد مي‌کنند. گمان مي‌کنم کمي زود باشد که بدون ديدن بسته، آن را رد کرد.»
کد خبر: ۱۰۲۱۵
| |
5330 بازدید

برنارد کوشنر، وزير امور ‌خارجه فرانسه اعلام کرد: در روز‌هاي آينده، نمايندگاني از سوي قدرت‌هاي جهاني براي دادن بسته مشوق‌هاي گروه «۱+۵» به تهران سفر مي‌کنند.

به گفته وي، بسته پيشنهادي قدرت‌هاي جهاني براي متقاعد کردن ايران به توقف فعاليت هسته‌اي اين کشور، بسيار «سخاوتمندانه» است و نبايد «بي‌درنگ و بدون مطالعه» از سوي مقامات ايران رد شود.

به گزارش «رويترز»، اين اظهارات در حالي بيان مي‌شود که ايران روز دوشنبه گفته است هر پيشنهادي که حقوق فن‌آوري هسته‌اي اين کشور را نقض کند، بررسي نمي‌کند و پيش‌شرطي که تعليق غني‌سازي اورانيوم در آن لحاظ شده باشد، از سوي اين کشور رد مي‌شود.

کوشنر به خبرنگاران گفت: «آنها متني را که از نظر من بسيار سخاوتمندانه است، رد مي‌کنند. گمان مي‌کنم کمي زود باشد که بدون ديدن بسته، آن را رد کرد.»

بر پايه اين گزارش، وزير امور ‌خارجه فرانسه در پاسخ به اين پرسش که آيا اين متن به ايراني‌ها ارايه شده است يا خير، پاسخ منفي داد و افزود که به همين دليل نمي‌تواند جزييات آن را مطرح کند.
خبرگزاري فرانسه نيز در گزارش مشابهي به نقل از دولت فرانسه نوشت: نبايد درباره پاسخ ايران در مقابل پيشنهادهاي بين‌المللي جديد با وجود بازتاب‌هاي اوليه منفي از سوي تهران پيش‌داوري کرد.

«پاسکال آندره‌آني»، سخنگوي وزارت امور خارجه فرانسه گفت: ما اميدواريم ايران پس از دريافت اين بسته پيشنهادي، سرانجام راه گفت‌وگو را برگزيند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟