نجات کودک ۳ ساله زیلایی توسط اورژانس هوایی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از امدادرسانی اورژانس به کودک ۳ ساله زیلایی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۱۴۱۱
| |
7558 بازدید
|
۲

نجات کودک ۳ ساله زیلایی توسط اورژانس هوایی

به گزارش تابناک به نقل از فارس از یاسوج، محسن جلیل گفت: امروز صبح راس ساعت ۸ طی تماس بیمارستان امام سجاد با مرکز اورژانس ۱۱۵ یاسوج، مبنی بر درخواست کمک جهت انتقال کودک سه ساله‌ای که به دلیل مشکلات تنفسی دچار شرایط حاد و بدخیمی شده بود، بلافاصله بالگرد اورژانس ۱۱۵ به سمت بیمارستان به پرواز درآمد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این کودک سه ساله روز گذشته به دلیل بلع جسم خارجی و گیر کردن در مجاری تنفسی از پوله زیلایی دچار خفگی و کاهش سطح هوشیاری شده بود، گفت: بلافاصله بالگرد اورژانس به سمت محل حادثه به پرواز درآمد.

وی ادامه داد: امروز با توجه به وضعیت بد بیمار و اهمیت موضوع و با تلاش‌های ستودنی کاپیتان پرواز جناب آقایان صادقی فر و یوسفی، هم چنین تکنسین‌های پرواز آقایان علیپور و براتی، پرسنل خدوم اورژانس هوایی، عملیات امداد رسانی به کودک ۳ ساله ثمربخش و با عنایت پروردگار و رساندن به موقع به مرکز درمانی در شیراز جانی دوباره به این کودک بخشیده شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
درود بر شما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
خدا رو شکر
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت