صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رکورد انجام تست کرونا در هرمزگان شکسته شد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ آذرماه ۱۹۴۳ تست کرونا در استان هرمزگان انجام گرفته است.
کد خبر: ۱۰۲۱۳۸۴
| |
7127 بازدید
رکورد انجام تست کرونا در هرمزگان شکسته شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس از بندرعباس، دکتر فاطمه نوروزیان امشب در گفتگو با بخش خبر سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: در شبانه روز اخیر متأسفانه دو نفر از هم‌استانی‌هایمان را به دلیل عوارض ناشی از ابتلا به کرونا از دست دادیم که هر دو نفر از شهرستان بندرعباس یکی زن ۷۱ ساله و دیگری مرد ۶۳ ساله بوده است.

وی با بیان این که در حال حاضر ۱۲۹ نفر در هرمزگان بدلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، افزود: ۴۱ نفر آی‌سی‌یو قرار دارند و حال ۱۷ نفر از آن‌ها وخیم است.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در شبانه روز اخیر ۱۹۴۳ مورد تست کرونا در استان انجام شده است که شمار کل تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع این بیماری را به ۱۱۲ هزار و ۴۸۲ مورد رساند.

بنابر آمار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان متأسفانه تاکنون ۹۴۲ نفر در این استان بر اثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات