توصیه‌های آیت الله استادی به طلبه‌های جوان

کد خبر: ۱۰۲۱۳۲
| |
1953 بازدید
استاد حوزه علمیه قم طلبه‌های جوان را به رعایت اعتدال ، ساده زیستی ، درس خواندن زیاد و احترام به علما و بزرگان دعوت کرد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله رضا استادی در مراسم عمامه گذاری تعدادی از طلبه‌های جوان حوزه علمیه مروی افزود: با توجه به شبهاتی که امروز دشمنان نظام در دین ما وارد کرده‌اند، روحانی بیسواد جایگاهی در میان مردم ندارد و شرط نخست توفیق اهل علم، تسلط آنهاست.

وی تسلط داشتن روحانی به زبان عربی را از الزامات خواند و گفت: اگر به زبان عربی نتوانیم تکلم کنیم در همایش‌های بین المللی نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم.

استاد حوزه علمیه قم طلاب جوان را به رعایت اعتدال در عبادات و همچنین پرداختن به امور سیاسی دعوت کرد و گفت: اگر احتمالاً طلبه جوانی به بیماری وسواس مبتلاست سعی کند در اولین فرصت ممکن آن را از خود دور کند و تنها راه مقابله با آن بی اعتنایی است.

آیت الله استادی افزود: طلاب جوان از ابتدا خود را به حق پذیری عادت دهند و اگر پاسخ سوالی را نمی‌دانند جرأت گفتن «نمی دانم» را داشته باشند چرا که تکبر، ضربات زیادی به اهل علم وارد کرده است.

وی شرط اثرگذاری یک روحانی در میان مردم را پاک بودن آنها خواند و گفت: توقع جامعه از ما بالاست و اگر چه ما را معصوم نمی‌دانند، اما تحمل دیدن گناه را هم از ما ندارند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت