ماجرای وقف خانه آیت‌الله یزدی و همسرش

آیت الله یزدی چندی پیش یک باب منزل مسکونی در قم را برای احداث مدرسه علمیه وقف کرد.
کد خبر: ۱۰۲۰۵۰۲
| |
20551 بازدید
ماجرای وقف خانه آیت‌الله یزدی و همسرش

به گزارش  تابناک به نقل از فارس، آیت‌الله محمد یزدی دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضو مجلس خبرگان رهبری و استاد برجسته حوزه علمیه، یک باب منزل مسکونی خویش در قم را برای راه‌اندازی مدرسه علمیه به نام «محمدیه» وقف کرد.

نیمی از این خانه با مساحت ۴۸۰ متر مربع متعلق به آیت‌الله یزدی و نیم دیگر هم متعلق به همسر مرحومه ایشان بوده که با موافقت ورثه، مجموعا برای تاسیس مدرسه علمیه وقف شده است.

تولیت وقف مذکور بر عهده دبیر وقت حوزه‌های علمیه و یکی از روحانیون معرفی شده از سوی آیت‌الله یزدی است و امام جمعه قم هم به عنوان ناظر وقف تعیین شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت