میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وقتی تروریست‌های رژیم صهیونیستی مدال می‌گیرند

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از اعطای مدال به افرادی خبر داد که در عملیات‌های نظامی محرمانه و مهم از جمله ترور فرمانده ارشد جهاد اسلامی فلسطین شرکت داشته اند.
کد خبر: ۱۰۲۰۴۸۷
| |
8574 بازدید
وقتی تروریست‌های رژیم صهیونیستی مدال می‌گیرند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم، آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در توییتی نوشت، آویو کوخاوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در نظر دارد از یگان‌ها و فرماندهانی از ارتش که عملیات‌های نظامی مهم انجام داده‌ اند تقدیر کند.

ادرعی گفت، لیست بلند افرادی که مشمول تقدیر هستند، حاوی اسامی شرکت کنندگان در عملیات موسوم به «کمربند سیاه» که در آن "بهاء ابوالعطا"، فرمانده ارشد جهاد اسلامی فلسطین ترور شد و نیز شرکت ‌کنندگان در یک عملیات محرمانه مشترک میان موساد، نیروی هوایی و سازمان جاسوسی این رژیم است که در مقابله با موشک‌های نقطه‌زن انجام شد.

بنا بر این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی بهاء ابوالعطا(۴۲ ساله) و همسرش را در ۱۲ نوامبر ۲۰۱۹ در جریان حمله هوایی به منزلش در نوار غزه ترور کرد.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات