شیوع یک بیماری مرموز در هند/ صد‌ها نفر مبتلا شدند

یک بیماری «مرموز» باعث کشته شدن یک نفر و بستری شدن صد‌ها نفر در هند تنها دو روز پس از شروع علائم در افراد شد.
کد خبر: ۱۰۱۹۸۷۶
| |
10515 بازدید
شیوع یک بیماری مرموز در هند/ صد‌ها نفر مبتلا شدند
به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک بیماری «مرموز» باعث کشته شدن یک نفر و بستری شدن صد‌ها نفر در هند تنها دو روز پس از شروع علائم در افراد شد.

به نقل از تایمز ایندیا، این شنبه هنگامی آغاز شد که ۴۵ نفر از از اهالی ایالت آندرا پرادش علائم عجیب و غریب از جمله تشنج، از دست دادن ناگهانی هوشیاری، ایجاد کف در دهان را داشتند.

این نشریه گفت که حدود ۳۰۰ نفر از جمله ۴۶ کودک و ۷۰ زن در یکی از بیمارستان‌های این ایالت بستری هستند.

به گزارش ایندیان اکسپرس، برخی از کودکان پس از سوزش چشم علائمی مانند حالت تهوع و استفراغ را بروز دادند.

گزارش شده است که مقامات محلی بهداشت در مورد علت ایجاد این بیماری اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

نمونه‌هایی از مایع مغزی- نخاعی برای بررسی به آزمایشگاه ارسال شده است؛ شیوع این بیماری در حالی رخ داده که هند با همه‌گیری Covid-۱۹ می‌جنگد. این کشور بیش از ۹.۵۷ میلیون مورد ابتلا به کرونا را گزارش کرده که دومین کشور در جهان پس از ایالات متحده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت