صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
این خبر تکمیل می‌شود؛

دستور دیرهنگام مبارك برای شکستن حصر غزه در سکوت حکام عرب

«حسام زكي»، سخنگوي وزارت امور خارجه مصر نيز از فراخوان سفير رژیم اسرائيل در مصر خبر داده و پيام محكوميت اين رخداد از سوي حسني مبارك به وي ابلاغ شده است....وي از سفير رژیم صهیونیستی نيز خواسته هرچه سريعتر دو نماينده مجلس اين كشور را كه توسط كماندوهاي صهیونیست از اين كشتي‌ها ربوده‌اند، آزاد كند... یک روزنامه انگليسي همچنين با انتقاد شديد از سران دولت‌هاي عربي، سكوت آنان را محكوم كرد و نوشت: سران عرب بزدل‌تر از آن هستند كه به نجات کمک‌رسانان بپردازند.
کد خبر: ۱۰۱۹۶۱
| |
17514 بازدید

سرویس بین‌الملل ـ با گذشت كمتر از 24 ساعت از فاجعه خونین حمله به كاروان كمك‌های فرستاده شده به غزه، به نام «كاروان آزادی»، حسنی مبارك، رئیس‌جمهور مصر دستور داد گذرگاه رفح به سرعت باز شده و كمك‌های غذایی و دارویی به غزه فرستاده شود.

به گزارش «تابناک»، خبرگزاری‌های بین‌المللی به نقل از تلویزیون رسمی مصر اعلام كردند: رئیس جمهور مصر نمی‌تواند، هیچ توجیه انسانی برای این رویداد بیابد و برای اینكه با خانواده كشته شدگان حادثه و با مردم غزه همدردی و همدلی كند، دستور داده است، گذرگاه رفح برای رساندن مواد غذایی و دارویی به مردم غزه بازگشایی شود.

«حسام زكی»، سخنگوی وزارت امور خارجه مصر نیز از فراخوان سفیر رژیم اسرائیل در مصر خبر داده و پیام محكومیت این رخداد از سوی حسنی مبارك به وی ابلاغ شده است.

وی از سفیر رژیم صهیونیستی نیز خواسته هر چه سریعتر دو نماینده مجلس این كشور را كه توسط كماندوهای صهیونیست از این كشتی‌ها ربوده‌اند، آزاد كند.

در حالی حسنی مبارک تحت فشار افکار عمومی کشورش چنین دستوری را صادر کرده است که به جز موضع امیر قطر و مقامات ارشد لبنانی و سوری، دیگر مقامات عربی از جمله کشورهای خط سازش چون عربستان سعودی، اردن، بحرین، امارات تا کنون هیچ موضعی نگرفته‌اند.

بر پایه این گزارش، اتحادیه عرب نیز منفعلانه عمل کرده و تنها اعلام داشته است که نشست وزرای خارجه این اتحادیه را به صورت فوق‌العاده برگزار خواهد کرد.

«هشام یوسف»، رئیس دفتر دبیر كل اتحادیه عرب به خبرگزاری فرانسه گفت: وزیران امور خارجه اتحادیه عرب، چهارشنبه شب برای بحث درباره ادامه فعالیت عربی در سطح بین‌المللی در پی جنایت اخیر اسرائیل تشكیل جلسه می‌دهند. نمایندگان دایم كشورهای عضو اتحادیه عرب نیز امشب نشستی مقدماتی را برگزار خواهند كرد.

در همین حال، «عبدالحلیم قندیل» هماهنگ‌كننده كل جنبش «كفایه مصر» در گفت‌وگو با «العالم» اعلام كرد: برخی دولت‌های عربی به مثابه رژیم اشغالگر هستند، چون از این رژیم حمایت می‌كنند.

وی با انتقاد از همراهی كشورهای عربی با این رژیم در برخی سیاست‌ها مانند محاصره غزه تصریح كرد: برخی دولت‌های عربی به مراتب خطرناك‌تر از خود اسرائیل هستند، زیرا بر جنایت‌ها آن سرپوش می‌گذارند و حتی با آن همدستی می‌كنند.

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» نیز امروز در مقاله‌ای به قلم «رابرت فیسك»، روزنامه‌نگار مشهور، موضع كشورهای قدرتمند غربی و آمریكا و كشورهای عربی درباره كشتار فعالان صلح کمک‌رسان به غزه را به باد انتقاد شدید گرفت.

این روزنامه انگلیسی همچنین با انتقاد شدید از سران دولت‌های عربی، سكوت آنان را محكوم كرد و نوشت: سران عرب بزدل‌تر از آن هستند كه به نجات کمک‌رسانان اقدام و كمكی كنند.

«ایندیپندنت» با مقایسه رخدادهای روز گذشته و نیز رخدادهای سال 1948 و اقدام شوروی در محاصره برلین و كمك آمریكا و انگلیس به مردم محاصره شده با ایجاد پلی هوایی، تأكید كرد كه در آن سال، سران و مقامات دولتی و سیاستمداران تصمیم ‌گرفتند مردم را نجات دهند، ولی هم‌اکنون وضعیت تغییر كرده است، زیرا اشخاص و افرادی عادی از اروپا و آمریكا برای نجات مردم اقدام كرده‌اند و سیاستمداران ساكتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
لعنت خدا بر نامبارک خائن و بزدل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
الان شما فکر کردین مبارک به نفع مردم غزه کار کرده؟
اشتباه می کنید. اگه این کار رو نمی کرد سیل کشتی های طرفدارای صلح بود که به طرف اب های غزه می رفتن اون موقع دیگه نمی تونستن جمعش کنن. وقتی قضیه فروکش کرد دوباره همون آشه با همون کاسه.
مبارک و صهیونیست ها دو روی یک سکه اند.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
این یارو هم میدونه برای چی این کار رو کرده، حالا زمان انتخاباتشون نزدیک شده باید دیگه دست به این کارها بزنن و خودشون رو برای مردم خوب نشون بدن. واقعا این سیاستمدارها باید چقدر ...باشن!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تب
|
-
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
این تبلیغات برای انتخابات است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
مرگ بر مبارک و آل سعود فاسد وابسه و خائن .
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
بیاری خدا شمارش معکوس برای نابودی رژیم اشغالگر قدس آغاز شده است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
نوش دارو بعد از كشتن سهراب
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
مبارك خاين عمل امريكا و صهيونيستهاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
ومکرو و مکرلله ولله خیرالماکرین
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟