ترکیه: آذربایجان با کمک تسلیحات ما قره‌باغ را آزاد کرد

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد: جمهوری آذربایجان با کمک سیستم‌های تسلیحاتی ملی و بومی ما ظرف تنها ۴۴ روز به اشغال ۳۰ ساله شهرهایش توسط ارمنستان پایان داد و آن‌ها را آزاد کرد.
کد خبر: ۱۰۱۹۳۶۲
| |
16294 بازدید
ترکیه: آذربایجان با کمک تسلیحات ما قره‌باغ را آزاد کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه طی سخنانی در مراسم بهره‌برداری از مرکز طراحی و تحویل اولین موتور بالگرد که با امکانات بومی و ملی ساخته شده است، تصریح کرد: ارتش قهرمان آذربایجان «عملیات یک وطن» را با موفقیت اجرایی کرده و با کمک سیستم‌های تسلیحاتی ملی و بومی ما ظرف تنها ۴۴ روز به اشغال ۳۰ ساله شهرهایش توسط ارمنستان پایان داد و آن‌ها را آزاد کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: کارآیی سیستم‌های تسلیحاتی ترکیه در مبارزه برادران آذربایجانی‌مان برای آزادسازی سرزمین‌هایشان از اشغال به وضوح اثبات شد.

وزیر دفاع ترکیه اظهار کرد: کارآیی سیستم‌های تسلیحاتی بومی و ملی ما و نقش تعیین‌کننده آن‌ها در روند این مبارزه امروزه در سراسر جهان مورد بحث قرار گرفته و از نزدیک پیگیری می‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت