ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دست خالی خط میانی استقلال در بازی با آبادان

برای بازی با صنعت نفت آبادان وریا غفوری، فرشید اسماعیلی و مسعود ریگی نیستند و کادر فنی استقلال چاره‌ای ندارند جز آ نکه تمام هافبک‌های باقی مانده به جز بابک مرادی و احتمالا باقری را راهی میدان کنند.
کد خبر: ۱۰۱۹۲۸۰
| |
6685 بازدید

رضاوند، غفوری، میلیچ، بابک مرادی، فرشید باقری، شجاعیان، اسماعیلی، ریگی و مهدی پور ۹ هافبک استقلال هستند که برای بازی با صنعت نفت آبادان سه نفر از آ نها مصدومند و بازی نمی‌کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، مشکل اینجاست که محمود فکری جلوتر از هافبک دفاعی تیمش، هیچ گزینه‌ای به جز رضاوند و شجاعیان ندارد و مجبور است به هردو نفر بازی بدهد. در چپ او میلیچ و بابک مرادی را دارد ودر پست هافبک دفاعی هم علاوه بر مهدی پور، فرشید باقری هست، ولی به عنوان هافبک‌های هجومی دست فکری واقعا خالی است.

برای بازی با صنعت نفت آبادان وریا غفوری، فرشید اسماعیلی و مسعود ریگی نیستند و کادر فنی استقلال چاره‌ای ندارند جز آ نکه تمام هافبک‌های باقی مانده به جز بابک مرادی و احتمالا باقری را راهی میدان کنند. فعلا استقلال رکورددار مصدومیت در خط هافبک است، اما برای بازی بعدی با شهر خودرو مشهد شرایط کمی بهتر می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟