میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سوژه

پرداخت ننگین استقلال برای حق رشد مهاجم بنجل خارجی!

این درحالی است که استقلال مدتها طول کشید تا با شکایت و حکم فدراسیون، حق رشد ستاره ارزنده ای چون مهدی قائدی را به تیم بوشهری اش پرداخت کند.
کد خبر: ۱۰۱۸۵۰۰
| |
9488 بازدید

باشگاه استقلال در کنار تسویه کل رقم قرارداد مهاجم گل نزن خود در دوره وینفرد شفر، سرانجام حق رشد او را هم پرداخت کرد و پرونده ایسما گونکالوس بسته شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، وکیل باشگاه بوآویستای پرتغال با ارسال نامه‌ای به فیفا تائید کرد که باشگاه استقلال کلیه تعهدات خود را در قبال این باشگاه جهت حق رشد ایسما انجام داده و پرونده بسته شده است.

ساعاتی بعد نیز فیفا با استناد به این نامه، به باشگاه استقلال ایمیلی ارسال کرد و خبر از بسته شدن این پرونده داد.

باید دید نهادهای نظارتی چه زمانی به قراردادهای مشکوک و ننگینی شبیه خرید ایسما ورود می کنند که باشگاه ایرانی نه تنها حق و حقوق و دستمزد یک بازیکن را پرداخت می‌کند، بلکه باید حق رشد او را هم به باشگاه سابقش بدهد! انگار باشگاه استقلال یک بازیکن آماتور و معمولی خریداری کرده که در این تیم رشد کرده و گل های زیادی به ثمر رسانده است!

پرداخت ننگین استقلال برای حق رشد مهاجم بنجل خارجی!

این درحالی است که استقلال مدتها طول کشید تا با شکایت و حکم فدراسیون، حق رشد ستاره ارزنده ای چون مهدی قائدی را به تیم بوشهری اش پرداخت کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات