صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

برف و باران امروز تمام می‌شود؛ نیمه آذر بر می‌گردد

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی، برای سواحل دریای خزر، شمال غرب، شمال شرق، غرب و در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۰۱۸۳۲۳
| |
14346 بازدید
برف و باران امروز تمام می‌شود؛ نیمه آذر بر می‌گردد

به گزارش تابناک به نقل از میزان، فریبا گودرزی گفت: امروز بارش پراکنده در سواحل دریای خزر، شمال غرب، شمال شرق، غرب و در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و فارس پیش‌بینی می‌شود. این سامانه بارشی امروز از کشور خارج می‌شود.

وی افزود: فردا اواخر وقت موج بعدی بارش‌ها از جنوب کشور وارد می‌شود و در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و خلیج فارس بارش پراکنده رخ می‌دهد.

این کارشناس ادامه داد: این سامانه بارشی روز چهارشنبه تقویت شده و در غرب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های البرز گسترش می‌یابد.

گودرزی درباره تغییرات دمایی گفت: از امروز تا پایان هفته افزایش نسبی دما در کشور خواهیم داشت.

کارشناس سازمان هواشناسی اظهار کرد: ممکن است امروز در برخی نقاط از تهران بارش پراکنده داشته باشیم اما از ساعات ظهر به بعد کاهش ابر خواهیم داشت.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار