میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تاکید رییس‌جمهور ونزوئلا بر لغو محاصره ظالمانه نوار غزه

نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا لغو محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه را خواستار شد.
کد خبر: ۱۰۱۸۲۵۱
| |
6672 بازدید
تاکید رییس‌جمهور ونزوئلا بر لغو محاصره ظالمانه نوار غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیکلاس مادورو روز یکشنبه و به مناسبت روز جهانی اعلام همبستگی با ملت فلسطین (۲۹ نوامبر هر سال) با صدور بیانیه ای لغو محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه را خواستار شد.

رئیس جمهور ونزوئلا در این بیانیه گفت: در روز جهانی اعلام همبستگی با ملت فلسطین به تمام کسانی که با شجاعت و عزت به مقاومت ادامه می‌دهند‏، سلام و درود می‌فرستیم و از آنان قدردانی می‌کنیم.

نیکلاس مادورو افزود: ونزوئلا با صدای بلند فریاد می‌زند محاصره نوار غزه کافی است.

لازم به ذکر است هوگو چاوز رئیس جمهور فقید ونزوئلا در مخالفت با حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه بین سال‌های ۲۰۰۸- ۲۰۰۹، سفارت این کشور در تل آویو را تعطیل کرد.

اسرائیل از سال ۲۰۰۷ تحریم‌های شدیدی علیه نوار غزه اعمال کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات