خبرنگاران کرونا را روایت می‌کنند

کد خبر: ۱۰۱۸۱۷۷
| |
10780 بازدید

خبرنگاران کرونا را روایت می‌کنند

 

خبرنگاران اجتماعی و سلامت کشور تصمیم گرفتند تجربه‌های شخصی یا اجتماعی خود را در طول ماه‌های شیوع ویروس کرونا در کشور به صورت ۱۰ روایت در قالب یک کتاب منتشر کنند.

به گزارش تابناک، در فراخوان خبرنگاران اجتماعی و سلامت کشور آمده است: فکر کردیم بد نیست در این حال و روز که ۹ ماه از شیوع ویروس کرونا گذشته، با رعایت فاصله گذاری و پروتکل‌های بهداشتی، دست به دست هم بدهیم و خاطره‌های خودمان از دوران کرونا را در قالب روایت بنویسیم.

بر اساس این فراخوان، ارسال روایت‌ها باید از طرف خبرنگاران باشد و هر خبرنگار می‌تواند یک روایت از تجربه شخصی یا اجتماعی خود یا اطرافش در مورد کرونا را ارسال کند.

همچنین روایت‌ها باید در قالب فایل وورد ۲۰۰۳ یا doc ذخیره شده و حداکثر تا اول دی ماه به آدرس ایمیل 10revayatcorona@gmail.com ارسال شود.

هر روایت مجاز به حداقل ۳ هزار و حداکثر ۶ هزار کلمه بر اساس شمارش‌گر وورد است و در نهایت ۱۰ اثر از مجموعه آثار رسیده انتخاب شده و در یک کتاب با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می‌شود.

بر اساس این فراخوان، روایت‌ها قرار نیست گزارش باشند و ترجیح به روایت‌های شفاهی و نزدیک به داستان است تا برای مخاطب عام هم جذابیت داشته باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت