حمله تند رئیس فدراسیون فوتبال به روسای سابق؛

کفاشیان: مدیریت دادکان و مصطفوی در فوتبال ایران عجیب و غریب بود!

دادکان ریاست قبلی فدراسیون با برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق بر روی یک کاغذ ساده در محل جام جهانی به توافق می‌رسند که از تیم ملی جدا شود و امروز این فدراسیون باید غرامت ۴۵۰ هزار دلاری ایشان را بدهد یا اقای مصطفوی رئیس سابق فدراسیون فوتبال معلوم نیست با چه مجوزی از جیب خودش خرج فوتبال کرده و امروز از دادگاه رای گرفته که ۳۵۰ میلیون تومان باید فدراسیون فوتبال به او بپردازد.
کد خبر: ۱۰۱۷۴۷
|
۱۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۸ 31 May 2010
|
2973 بازدید
شبکه ایران، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران در برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفت وگو  در مورد نتیجه شکایت دایی از فدراسیون فوتبال گفت:" در زمانی که از همه جهت تحت فشار بودیم با دایی به عنوان سرمربی تیم ملی قرار داد ۶۰۰ میلیون تومانی بستیم که با ۲۰۰ میلیون پاداش ایشان مجموعا ۸۰۰ میلیون تومان میشد البته مجبور بودیم بسیاری از شرایط ایشان را قبول کنیم بطوری‌که حتی مالیات ۲۳۰ میلیون تومانی قرارداد علی دایی هم با نظر خودش به فدراسیون تحمیل شد."

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که چرا فدراسیون تن به این شکل قرار داد داده تا امروز مجبور باشد از سرمایه مردم پول دایی را بدهد گفت:" متاسفانه فدراسیونی به من تحویل شد که در طی سال‌های گذشته حتی یک قرار داد استاندارد هم نداشت و همه چیز به صورت سلیقه و توافقات و توصیه‌های عجیب و غریب نوشته می‌شد مثلا اقای دادکان ریاست قبلی فدراسیون با برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق بر روی یک کاغذ ساده در محل جام جهانی به توافق می‌رسند که از تیم ملی جدا شود و امروز این فدراسیون باید غرامت ۴۵۰ هزار دلاری ایشان را بدهد یا اقای مصطفوی رئیس سابق فدراسیون فوتبال معلوم نیست با چه مجوزی از جیب خودش خرج فوتبال کرده و امروز از دادگاه رای گرفته که ۳۵۰ میلیون تومان باید فدراسیون فوتبال به او  بپردازد.

قرارداد آقای دایی هم یک نمونه از این مسایل بود که امروز اگر محکوم شویم در واقع کوتاهی از ما بوده که نتواستیم از سرمایه و حقوق مردم به خوبی نگهداری کنیم."

کفاشیان در ادامه توضیح داد:"برای تصمیم‌گیری هیچ تهدیدی بر رئیس کمیته انضباطی نیست و ایشان سایر اعضای کمیته را برای شنیدن استدلال حقوقی ما مامور کرد که توانسته‌ایم اثبات کنیم چون آقای دایی، چک ۲۳۰ میلیون تومانی متمم را نقد کرده معنای حقوقی آن این است که متمم را قبول کرده و براساس آن ، قرارداد ایشان برخلاف ادعایش که تا سال ۱۳۹۰ بوده ، تنها تا خرداد ۸۸اعتبار داشته است ، با این حال امیدواریم موضوع شکایت آقای دایی با مصالحه حل شود و مطمئن باشید تلاش می‌کنیم ریالی از حقوق مردم را بابت غرامت ندهیم."

کفاشیان در مورد این موضوع که اگر محکوم شوید چقدر باید پول بدهید،گفت:" ما حدود ۹ ماه به دایی بدهکار می‌شویم یعنی از تاریخ برکناری که می‌شود فروردین ۸۸ تا زمانی که سرمربی پرسپولیس شد که می‌شود حدود ۴۵۰ میلیون تومان که اگر مالیات را از آن کم کنیم چیز زیادی نمی‌شود ( یعنی ۴۵۰ منهای ۲۳۰ می‌شود ۲۲۰ میلیون تومان ! )."

کفاشیان در مورد بدهی فدراسیون به تولیدی اقای دایی هم گفت:" از این محل در ابتدا قرار دادی نبود و بعدها فاکتورها آمد حدود ۲۰۰ میلیون تومان هم در اینجا به اقای دایی بدهکار شدیم."

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین درباره حملات برخی مدیران و مربیان و حتی بازیکنان به فدراسیون و قطبی سرمربی تیم ملی گفت :" بحث من اصلا علی کفاشیان و قطبی نیست بلکه عنوان حقوقی ریاست فدراسیون و سرمربی تیم ملی کار دارم که بر همین اساس از کمیته انضباطی خواسته‌ام آقایان واعظ آشتیانی ، مایلی کهن  و حسین کعبی را در خصوص مطالبی که در مورد فدراسیون فوتبال و متهم کردن سرمربی به دلالی داشته‌اند، برای ادای توضیحات بیشتر فرابخواند."

کفاشیان درباره حضورش در برنامه نود و روبرو شدنش با علی دایی گفت:" متاسفانه آقای فردوسی‌پور به من نگفت که قرار است علی دایی روی خط تلفنی برنامه بیاید و بعد هم رد برخی مطالبی که دایی بیان کرد نیاز به مدرک نداشت و ترجیح دادم با سکوت خودم برنامه نود را به کام آقای فردوسی‌پور گرم‌تر نکنم!"

در این برنامه سید جلال یحیی زاده نمانیده مجلس و رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس هم بر روی خط تلفنی آمد و مهمترین اشکال فدراسیون فوتبال را برنامه محور نبودن و ادامه حضور آقای قطبی در تیم ملی بزرگسالان عنوان کرد و گفت:" نمانیدگان مجلس در کنار فدراسیون هستند و در مسایل مختلف می توانند به این فدراسیون کمک کنند."

کفاشیان در پاسخ به وی گفت:" برنامه تیم ملی معلوم است و قطبی با قدرت کارش را تا جام ملت‌های آسیا ادامه می‌دهد و من هیچگاه از نمانیدگان مجلس برای امور فنی فوتبال کمک نمی‌خواهم ولی در امور دیگر مثل همیشه نگاه ما به حمایت‌های مجلس است."

رئیس فدراسیون فوتبال درباره ماندن یا رفتن  خود از این فدراسیون اظهار داشت:"شک نکنید اگر یقین پیدا کنم، رفتن من به این فوتبال کمک می‌کند لحظه‌ای درنگ نمی‌کنم چون ورزش و فوتبال کشورم را بیشتر از این ریاست دوست دارم ."

 کفاشیان در مورد نظر خانواده‌اش در خصوص ادامه کار در فوتبال هم گفت:" اگر آنها من را توانستند ببینند حتما نظرشان را می‌پرسم!"
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت