سعیدلو خطاب به خبرنگاران: مگر شما بيكاريد!
بازديد رييس سازمان تربيتبدني از مجموعهي باشگاه استقلال در حالي صورت گرفت كه تمامي اعضاي هيات مديره اين باشگاه استعفاي خود را اعلام كردند و در آستانهي يك فرصت حساس براي برنامهريزي و جذب بازيكن، بارديگر استقلال دچار كما شد.
به گزارش ايسنا، بازديد 4 ساعته و با تاخير سعيدلو و هيات همراه از باشگاه استقلال تهران سرانجام خوشي براي آبيها نداشت. باشگاه استقلال كه مانند باشگاه رقيب و قرمز پايتخت شايد منتظر خبر خوش سعيدلو و تثبيت مديريتي باشگاه در شرايطي حساس كنوني كه تيمها به دنبال برنامهريزي و جذب بازيكنان جديد براي فصل آينده هستند، بود ناگهان دچار تغييرات ناخواسته و يا شايد هم برنامهريزي شدهاي از سوي سازمان تربيتبدني شد تا اين باشگاه مدتي را براي تثبيت موقعيت ثابت مديريتياش در راه چانهزنيهايي عميق قدم بگذارد.
خبرنگاران ساعتي قبل از حضور سعيدلو در محل باشگاه استقلال حاضر شده بودند و 4 ساعت در حين جلسه نيز پشت دربهاي بسته منتظر ماندند، البته پاسخ سعيدلو در 2 دقيقهي بامداد خطاب به خبرنگاران پس از اين همه معطلي نيز جالب بود: "مگر شما بيكاريد!"
نكته جالب توجه اينكه زريبافان رييس مجمع باشگاه استقلال در ابتداي حضور در باشگاه از مصاحبه با خبرنگاران امتناع و در ساعت 22 باشگاه را به دليل حضور در جلسهاي ديگر ترك كرد.
* سعيدلو در ابتداي جلسه با خودروي پرايد و به همراه زريبافان وارد باشگاه استقلال شد و در برگشت با خودروي خودش از باشگاه خارج شد، اين در حالي است كه روز شنبه، سعيدلو با خودروي زانتيا از باشگاه پرسپوليس بازديد كرده بود.
* در ساعت 20 و 30 دقيقه و با بيش از يك ساعت تاخير سعيدلو به باشگاه استقلال وارد شد.
* انتظار خبرنگاران و عكاسان براي حضور سعيدلو در باشگاه آنقدر خستهكننده شده بود كه عكاسان مشغول به گرفتن عكس از محيط بيرون و ساختمان باشگاه استقلال شده بودند.
* زريبافان در آستانهي ورود به باشگاه استقلال از مصاحبه با خبرنگاران امتناع و در بين جلسه نيز به دليل آنچه كه حضور درجلسهاي ديگر خوانده ميشد، باشگاه را ترك كرد.
* با پادرمياني واعظيآشتياني عكاسان براي دقايقي امكان تهيه عكس از جلسه را يافتند و در اين ميان با حضور خبرنگاران و عكاسان در اتاق جلسه سعيدلو به خوش و بش با آنها پرداخت و خطاب به يكي از اعضاي هياتمديره گفت كه تاكنون از شماها اين قدر عكس گرفتهاند؟
* اين تايم استراحت در حالي پايان يافت كه سعيدلو خود را به عنوان مدير ورزشي و حاضران در جلسه را مديران سياسي خطاب كرد.
* بازديد سعيدلو از باشگاه استقلال پس از جلسه با اعضاي هيات مديره در ساعت اوليهي بامداد و در حالي به پايان رسيد كه وي از مصاحبه با خبرنگاران و حتي از شوخي معمول هميشگي با آنها امتناع كرد و سوار بر زانتياي نقرهاي باشگاه را ترك كرد.
* نكته جالب توجه اين جلسه، لبخند سعيدلو در مقابل ناراحتي و عدم رضايت اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال در پايان جلسه بود.
* انصاري، عضو متمول باشگاه استقلال در جلسه حاضر نبود و به گفتهي "دانشجو" به صورت تلفني در جلسه استعفاي خود را اعلام كرده است.
* سعيدلو در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر تاخير حضور در باشگاه استقلال و در مقابل حضور به موقع در باشگاه پرسپولس گفت: ابتدا قرار بود كه به باشگاه استقلال بيايم اما طي تماس تلفني با واعظ و اين كه گفته بودند در اين هفته وقت نداريم، به پرسپوليس رفتم.
* اين بازديد از ساعت 20 و 30 دقيقه تا يك بامداد به طول انجاميد.


