میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب توافق تشکیلات‌خودگردان درباره ورود به مسجد‌الاقصی

جنبش فتح ادعای رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره توافق تشکیلات خودگردان با تل‌آویو و رژیم‌های امارات و بحرین برای ورود اتباع این دو کشور عربی به مسجد الاقصی را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۰۱۷۱۷۶
| |
8886 بازدید
تکذیب توافق تشکیلات‌خودگردان درباره ورود به مسجد‌الاقصی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، مسئول اطلاع رسانی جنبش فتح، اخبار رسانه‌های عبری زبان درباره توافق با تشکیلات خودگردان برای ورود اماراتی‌ها و بحرینی‌ها به مسجد الاقصی را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، «منیر الجاغوب» رئیس دفتر اطلاع‌رسانی کمیته بسیج و سازماندهی جنبش فتح در گفتگو با پایگاه خبری روسیا الیوم گفت: «اخبار حاکی از هماهنگی با رام الله برای ورود بحرینی‌ها و اماراتی‌ها به مسجد الاقصی جعلی و بی اساس است.»

روزنامه عبری زبان «اسرائیل هیوم» ادعا کرده بود که توافقی میان تشکیلات خودگردان، امارات و بحرین و اردن حاصل شده که به موجب آن برای ورود اتباع امارات و بحرین به مسجد الاقصی از طریق در‌های هفت گانه مسجد که مسلمانان از آنجا وارد مسجد می‌شوند، برنامه ریزی‌های خاص انجام شود و «باب المغاربه» هم برای گردشگران و یهودیان باقی بماند.

این روزنامه در ادامه مدعی شده بود که توافق برای تنظیم زمان ورود و خروج اتباع امارات وبحرینی به مسجد الاقصی به منظور پایان دادن به اختلافات و مشاجراتی است که اخیرا در داخل مسجد الاقصی بین کارکنان آنجا و مسلمانان اماراتی رخ داد آن هم به دنبال توافقات سازشی که رژیم‌های بحرین و امارات با تل آویو امضا کردند و موج نارضایتی گسترده فلسطینیان و عرب‌ها را به همراه داشت.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟