فيلمبرداري زن از رفتار خشن شوهر
زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
به گزارش فارس اين زن 23 ساله در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش بسيار بداخلاق است و با او بدرفتاري ميكند. وي با بيان اينكه من از اين وضع خسته شدم، ادامه داد: از ترس او دچار استرس و اضطراب شدهام و ديگر نميخواهم كنار شوهرم بمانم و از او طلاق ميخواهم.
مرد 25 ساله در دادگاه حضور داشت، گفت: همسرم دروغ ميگويد، همسرم به دنبال بهانه است و حالا اين داستان را ساخته است تا دادگاه را تحتتاثير اظهارات خود قرار بدهد. زن جوان ادامه داد: من حتي يك بار توسط دوربين اين موضوع را فيلمبرداري كردم تا سندي براي طلاق گرفتن داشته باشم.
مرد بيان كرد: فيلمبرداري هم دروغ است و همه اين موضوع ساختگي است. قاضي رسيدگيكننده به اين پرونده، ضمن محكوميت مرد جوان به پرداخت 14 سكه مهريه همسرش، حكم طلاق را به نفع زن صادر كرد.


