ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اتباع خارجی خاش مورد غربالگری سل قرار می‌گیرند

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش سیستان و بلوچستان گفت: طرح غربالگری سل در اتباع و مهاجرین افغانی به صورت فعال و خانه به خانه با مشارکت ۳۸ نفر در قالب ۲۴ تیم بهداشتی در شهرستان خاش در حال اجراست.
کد خبر: ۱۰۱۲۹۵۰
| |
5502 بازدید
اتباع خارجی خاش مورد غربالگری سل قرار می‌گیرند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی نقی زاده افزود: نزدیک به ۱۱هزار نفر از کل جمعیت غیر ایرانی و اتباع و مهاجرین بیگانه شهرستان خاش در ۹منطقه ناصری، بیلری، شیرآباد، اسماعیل آباد، سبزگز، اسلام آباد، نجف آباد و پایگاه‌های کهن مولاداد و وحدت مورد غربالگری سل قرار گرفتند.

نقی زاده ادامه داد: تردد‌های غیر قانونی مرزی در استان یکی از معضلات و عوامل بروز بیماری‌های واگیر و غیر واگیر اعم از سل، وبا، مالاریا، تب کنگو و... است و این طرح قرار است در جمعیت هدف ۱۶هزار نفری اتباع بیگانه ساکن در ۹منطقه از شهرستان خاش اجرایی گردد.

به گزارش ایسنا قریب به ۴۰ هزار تبعه خارجی افغان و ... در خاش سکونت دارند که بر حسب آمار‌های رسمی بهداشت حدود ۳۷ هزار نفر از خدمات حوزه سلامت بهره می‌برند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار