صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف ۳۳ هزار لیتر روغن در یک سوله

کد خبر: ۱۰۱۲۵۶۷
| |
8752 بازدید
|
۱

دو متهم که ۳۳ هزار لیتر روغن خوراکی را در یک سوله در شمال شرق تهران احتکار کرده و سپس به قیمت بالایی در بازار می‌فروختند از سوی پلیس دستگیر شدند.

به گزارش ایران، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای، رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در این باره اظهارداشت: با دریافت خبری مبنی بر اینکه تعدادی تریلر در چند روز اخیر مقادیر فراوانی روغن‌های خوراکی را در سوله‌ای متروکه در شمال شرق تهران تخلیه کرده و سپس خودروهای وانت روغن‌ها را بارگیری و از سوله خارج می‌کنند، بررسی موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهران پارس قرار گرفت.

بدین‌ترتیب تیمی از مأموران این پلیس به نشانی مورد نظر رفتند و مشخص شد که دو مرد جوان در داخل سوله حضور دارند و مقدار زیادی روغن‌های خوراکی نیز در داخل سوله احتکار و جمع‌آوری شده است. در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی به دست آمد که با ورود خودروهای وانت به داخل سوله، روغن‌های خوراکی بارگیری و خارج از چرخه توزیع با قیمت بالاتری از قیمت واقعی به بازار روغن‌های خوراکی عرضه می‌شود.

بلافاصله دستور دستگیری هر دو متهم و بازرسی از داخل سوله از مرجع قضایی گرفته شد و ساعت ۱۱:۰۰ روز جمعه نهم آبان ماه تیمی از مأموران کلانتری جوادیه با هماهنگی‌های قضایی و حضور نمایندگان اصناف و تعزیرات حکومتی به نشانی اعلامی اعزام و در بررسی از داخل انبار ۳۳ هزار لیتر روغن خوراکی احتکار شده ،کشف کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
ملت دلال
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات