اولین مدیر پخش رادیو پس از انقلاب درگذشت

سیدمحمدجواد یاسینی به عنوان اولین مدیر پخش رادیو پس از انقلاب شناخته می‌شود، پس از مدت‌ها مبارزه با بیماری سرطان، دارفانی را وداع گفت.
کد خبر: ۱۰۱۱۸۴۴
|
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۳ 29 October 2020
|
13688 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، معاون صدای رسانه ملی با صدور پیامی درگذشت سیدمحمدجواد یاسینی اولین مدیر پخش رادیو پس از انقلاب را تسلیت گفت. یاسینی جوان انقلابی برخواسته از مسجد لرزاده و مناطق جنوب تهران؛ از دانش‌آموختگان رشته‌ی فلسفه در خارج از کشور بود.

وی پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۵۷ با دستور شهید مطهری، مدیریت پخش رادیو را بر عهده گرفت.

نخستین اطلاعیه‌های آغاز جنگ تحمیلی، با دستور شهید بهشتی و به قلم ایشان بر روی آنتن رادیو رفت.

مسئولیت پخش رادیو را تا سال ۱۳۶۳ بر عهده داشت و پس از آن نیز چه تا زمانی که در دیگر مسئولیت‌های رسانه ملّی حضور فعال داشت؛ چه پس از آن هیچ‌گاه از حوزه فرهنگ دور نشد و همیشه به عنوان یک نیروی فعال فرهنگی، تلاش خود را ادامه داد.

مرحوم یاسینی، پس از مدت‌ها مبارزه با بیماری سرطان، سرانجام به دیدار معبودش شتافت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت