میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمایت ۲۰ دادستان اسبق جمهوری‌خواه از بایدن

۲۰ دادستان اسبق جمهوری‌خواه با انتشار نامه‌ای از نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا حمایت کرده و رئیس‌جمهور این کشور را تهدیدی برای حاکمیت قانون دانسته‌اند.
کد خبر: ۱۰۱۱۷۷۰
| |
7134 بازدید
حمایت ۲۰ دادستان اسبق جمهوری‌خواه از بایدن

به گزارش تابناک به نقل از فارس، ۲۰ دادستان اسبق آمریکایی که به دست رؤسای جمهور جمهوری‌خواه این کشور به این سمت گماشته شده اند در نامه‌ای سر‌گشاده از «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات انتخابات آمریکا حمایت کرده‌اند.

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «هافینگتون پست»، این مقامات اسبق آمریکایی ضمن انتقاد شدید از اقدام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور کشورشان در سیاسی کردن دیوان عالی، وی را تهدیدی برای حاکمیت قانون این کشور دانسته‌اند.

این ۲۰ دادستان اسبق که از دوران ریاست‌جمهوری «دوایت آیزنهاور» تا «جورج بوش» به این سمت گماشته شده بودند در نامه خود نوشته‌اند که بایدن «وظیفه خود را به حمایت از اجرای قانون، محافظت از استقلال وزارت دادگستری و تلاش برای اطمینان از اینکه دولت فدرال قدرت خود را به طور عادلانه و بی‌طرفانه و در جهت منافع همه آمریکایی‌ها اعمال می‌کند، اختصاص داده است.»

ترامپ روز ششم مهرماه «ایمی کانی بارت» را به عنوان نامزد جانشینی «راث بیدر گینسبرگ» قاضی فوت شده در دیوان عالی آمریکا معرفی کرده بود.

مجلس سنای آمریکا بامداد سه‌شنبه صلاحیت «ایمی بارت»، نامزد پیشنهادی ترامپ برای تصدی یکی از کرسی‌های قاضی دیوان عالی آمریکا را تأیید کرد.

نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا توانستند با ۵۲ رأی موافق در برابر ۴۸ رأی مخالف دموکرات‌ها ایمی کانی بارت را به عنوان نهمین قاضی دیوان عالی آمریکا معرفی کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات