قانونيشدن فعاليت بازرسان نامحسوس پليس
کد خبر: ۱۰۱۱۷۶
| | 1826 بازدید
ايلنا: رئيس پليس راهور كشور در نشست فصلي روسا و فرماندهان پليس راهور با اشاره به لايحه جديد اخذ جرائم رانندگي گفت: در دستور كار ما استفاده از همه ظرفيتهاي فرهنگي كشور خصوصا ظرفيت انساني قرار دارد.
به گزارش ايلنا، سردار اسكندر مومني در اين باره افزود: براي مثال طرح جديد فرهنگياران ترافيك كه استفاده از ظرفيت عظيم معلمان به عنوان بازرسان نامحسوس است، ميتواند تشكل جامعي براي فرهنگسازي ترافيك باشد. همچنين در قانون جديد بازرسان نامحسوس را قانوني كردهايم.
وي افزود: موضوع دوم طرح راهوران محله است كه براي ساماندهي روستاها در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به تخلفات ششگانهاي كه امسال در دستور كار قرار دارد، گفت: سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز، عدم استفاده از كمربند ايمني، عدم استفاده از كلاه، عدم استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگي، حركت بين خطوط و رعايت فاصله با خودرو جلو اولويتهايي است كه امسال بيشتر مد نظر قرار گرفته ميشود اما نه به اين معني كه ديگر جرائم را فراموش كنيم.
وي همچنين درباره طرح تابستانه پليس راهور گفت: نتيجه كار ما بايد افزايش ايمني باشد با توجه به اينكه تقاضاي سفر بيشتر شده و قبول اين موضوع نيازي به آمار و ارقام ندارد و با يك نگاه مشخص است بايد با توجه به سال همت مضاعف تلاشمان را براي برقراري نظم در راههاي كشور بيشتر كنيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


