فرمانده انتظامی دشتی خبر داد

قتل زن ۵۵ ساله و مجروحیت دختر ۲۱ساله در خورموج

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی گفت: صبح امروز زنی ۵۵ ساله کشته و دختر ۲۱ ساله اش نیز مجروح شد.
کد خبر: ۱۰۱۱۷۴۹
|
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳ 28 October 2020
|
9313 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ جهانبخش صیادی با بیان این خبر عنوان کرد: ساعت ۸ صبح امروز، چهارشنبه ۷ آبان ماه در پی گزارش مردمی مبنی بر وقوع یک فقره قتل در یکی از محلات شهر خورموج سریعا ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی در محل حاضر شدند.

سرهنگ صیادی اظهار کرد: کارآگاهان پلیس پس از حضور در محل حادثه و بررسی موضوع متوجه شدند در یک منزل مسکونی مادری ۵۵ ساله به قتل رسیده و دختر ۲۱ ساله اش نیز مصدوم شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی با اشاره به انتقال دختر جوان به بیمارستان، خاطرنشان کرد: با تلاش ماموران و کارآگاهان پلیس قطعا عامل این جنایت به زودی دستگیر خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت