مرگ بیش از ۵۰۰ فرانسوی مبتلا به کرونا در یک روز

ویروس کرونا در یک شبانه روز ۳۳ هزار و ۴۱۷ فرانسوی را آلوده کرد و جان ۵۲۳ نفر را نیز گرفت.
کد خبر: ۱۰۱۱۶۴۷
| |
7640 بازدید

مرگ بیش از ۵۰۰ فرانسوی مبتلا به کرونا در یک روز

در یک روزبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از پاريس؛ ویروس کرونا در یک شبانه روز ۳۳ هزار و ۴۱۷ فرانسوی را آلوده کرد و جان ۵۲۳ نفر را نیز گرفت.

رکورد زنی کرونا در تعداد مبتلایان در فرانسه حالا به مرگ و میر ناشی از این بیماری رسیده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت فرانسه تاکنون در مجموع یک میلیون و ۱۹۸ هزار و ۶۹۵ نفر در این کشور به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده اند که متاسفانه ۳۳ هزار و ۴۱۷ نفر جان باخته اند.

شرایط حاد کرونا در فرانسه به جایی رسیده است که به گفته رسانه ها چهارشنبه شب قرار است امانوئل مکرون در یک برنامه زنده تلویزیونی درباره قرنطینه دوباره در این کشور سخن بگوید.

براساس اعلام منابع بیمارستانی فرانسه به طور تقریبی همه بخش های مراقب های ویژه اشباع شده اند.

دولت فرانسه در حال بررسی قرنطینه ای یک ماهه در سراسر این کشور برای مبارزه با شیوع کروناست. این قرنطینه احتمالا از نیمه شب پنج شنبه اجرا خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت