نقره‌داغ سرمربی بارسلونا برای حمله به داور بعداز باخت به رئال

کد خبر: ۱۰۱۱۰۲۳
| |
6024 بازدید

دیدار ال کلاسیکو شب گذشته در ورزشگاه نیوکمپ میان بارسلونا و رئال مادرید برگزار شد که در نهایت شاگردان زیدان با نتیجه 3 بر یک در این بازی حساس به پیروزی رسیدند.

نشریه «اسپورت» کاتالونیا امروز خبر داد رونالد کومان، سرمربی هلندی بارسلونا احتمال دارد به دلیل اظهاراتش بعد از این بازی علیه کمک داور ویدئویی محروم شود.

کومان بعد از این باخت کمک داور ویدئویی  را متهم کرده بود علیه بارسلونا کار می کند. سرمربی هلندی در نشست خبری بعد از بازی گفته بود: بعد از بازی به طرف داور رفتم و به او گفتم می خواهم روزی متوجه شوم کمک داور ویدئویی در اسپانیا چگونه کار می کند. این پنجمین بازی من با بارسلونا است و در تمام بازی ها VAR بر ضد بارسلونا بود.

وی افزود: کمک داور ویدئویی در بازی با سویا در خطای پنالتی روی مسی هیچ واکنشی نشان نداد. در بازی ختافه بازیکنان رقیب را مجازات نکرد. نمی دانم چرا همیشه تصمیمات VAR علیه بارسلونا است.

در صورتیکه اظهارات سرمربی بارسلونا توهین به داور بازی تلقی شود طبق قانون محرومیت 4 تا 12 جلسه ای در انتظار کومان است و باید جریمه ای بین 600 تا 3 هزار یورو پرداخت کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت