سرکرده القاعده در شبه قاره هند به هلاکت رسید

نیروهای امنیتی افغانستان ادعا کردند که سرکرده القاعده در شبه قاره هند و مرد شماره دو این گروهک را به هلاکت رسانده اند.
کد خبر: ۱۰۱۰۹۶۴
| |
6259 بازدید
سرکرده القاعده در شبه قاره هند به هلاکت رسید

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، روز شنبه دایره امنیت ملی افغان (NDS) در یک پیام توئیتری اعلام کرد که نیروهای امنیتی افغانستان «ابومحسن المصری»، زاده مصر و مشهور به «حسام عبدالرؤوف» را که تحت پیگرد اف بی آی بوده است، در یک عملیات تعقیب و بازداشت در بخش آن در استان غزنی به هلاکت رساندند.

گفتنی است که المصری در سال ۲۰۱۸ و طبق حکم دادگاه فدرال در نیویورک به جرم تبانی برای کمک به سازمانهای تروریستی خارجی و کشتن اتباع آمریکایی از سوی پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) تحت پیگرد قرار گرفت.

شایان ذکر است که المصری مرد شماره دو القاعده و سرکرده این گروهک در شبه قاره هند بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت