فیفا: جام جهانی قطر با حضور تماشاگر خواهد بود

مسابقات جهانی قطر از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ برگزار می شود.
کد خبر: ۱۰۱۰۶۶۰
| |
6837 بازدید
فیفا: جام جهانی قطر با حضور تماشاگر خواهد بود

به گزارش تابناک و به نقل از خبرگزاری تاس رییس فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا تاکید کرد کرونا تاثیری روی جام جهانی نخواهد داشت و این رقابت ها در قطر با حضور تماشاگر برگزار می شود.

، جیانی اینفانتینو، رییس فیفا تاکید کرد جام جهانی فیفا در سال ۲۰۲۲ در قطر برگزار می شود و بیماری همه گیر ویروس کرونا تأثیری در برگزاری آن نخواهد داشت.

اینفانتینو درباره برگزاری جام جهانی قطر گفت: ما هیچ برنامه پشتیبانی از این رقابت نداریم. جام جهانی قطر برگزار می شود. ما زمان کافی برای کنترل همه گیری را داریم. مسابقات قطعا با تماشاگران برگزار می شود. اگر این امکان وجود نداشته باشد جام جهانی با تماشاگر برگزار شود، خیلی کارهای مهمترین نسبت به برگزاری و ساماندهی جام جهانی در دنیا وجود خواهد داشت.

مسابقات جهانی قطر از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ برگزار می شود.

در حال حاضر رقابت های انتخابی در کشورهای مختلف بدون حضور تماشاگر برگزار می شود و در قاره آسیا نیز رقابت ها به سال آینده موکول شده است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت