اختصاصی «تابناک»؛

دادگاه ريگي برگزار شد + تصاویر دادگاه

در پي قرائت کيفرخواست مدعي العموم و اظهارات شکات، متهم به دفاع از خود پرداخت و با پذیرش اتهام و جنايات ارتکابي، اقدامات خود را اشتباه خواند و تأکيد کرد جناياتش با موازين اسلامي و انساني در تضاد بوده و در ادامه از عوامل گروهک خود نيز خواست که اشتباهات او را تکرار نکنند. وي همچنين خواستار بخشش از سوي شکات پرونده شد/گفتنی است، با توجه به اهميت پرونده و اتهامات عبدالمالک ريگي، پيشتر رسيدگي به اتهامات نامبرده به دستور رييس قوه قضائيه و موافقت ديوان عالي کشور به دادسرا و دادگاه هاي تهران واگذار شده است.
کد خبر: ۱۰۱۰۲۰
|
۰۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۳۷ 28 May 2010
|
71421 بازدید
جلسه رسيدگي به اتهامات عبدالمالک ريگي سرکرده گروهک تروريستي شرق کشور در يکي از شعب دادگاه‌هاي انقلاب اسلامي تهران به رياست قاضي توحيدي برگزار شد.



به گزارش «تابناک»، پايگاه اطلاع‌رساني دادسراي عمومي و انقلاب تهران خبر داد: در اين جلسه دادگاه که با حضور متهم، وکيل وي و نماينده مدعي العموم تشکيل شد، کيفرخواست صادره عليه متهم به اتهام «محاربه و افساد في الارض» توسط نماينده دادستان قرائت شد.



معاون دادستان تهران به عنوان نماينده مدعي العموم در کيفرخواست صادره با اشاره به 79 مورد جنايات متهم عبدالمالک ريگي و گروهک تحت سرکردگي وي به ویژه در به شهادت رساندن ده‌ها تن از مردم بي گناه، از دادگاه براي متهم ريگي تقاضاي اشد مجازات کرد.



اين گزارش حاکي است، در جلسه دادگاه که در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تشکيل شد، شکات و خانواده‌هاي شهداي اقدامات تروريستي گروهک مذکور نيز حضور داشتند که با قرار گرفتن در جايگاه و با اعلام شکايت خود، به بازگويي روند شهادت بستگانشان پرداختند.



بنا بر اين گزارش، در پي قرائت کيفرخواست مدعي العموم و اظهارات شکات، متهم به دفاع از خود پرداخت و با پذیرش اتهام و جنايات ارتکابي، اقدامات خود را اشتباه خواند و تأکيد کرد، جناياتش با موازين اسلامي و انساني در تضاد بوده و در ادامه از عوامل گروهک خود نيز خواست که اشتباهات او را تکرار نکنند. وي همچنين خواستار بخشش از سوي شکات پرونده شد.



به دنبال آن،  در ادامه جلسه دادگاه، وکيل متهم نيز به دفاع از موکل خود پرداخت و اعلام کرد، لايحه دفاعيه خود را به دادگاه ارايه خواهد کرد.



گفتنی است، با توجه به اهميت پرونده و اتهامات عبدالمالک ريگي، پيشتر رسيدگي به اتهامات نامبرده به دستور رييس قوه قضائيه و موافقت ديوان عالي کشور به دادسرا و دادگاه‌هاي تهران واگذار شده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
وكيل؟؟؟؟لايحه دفاعي؟؟؟ ببخشيد خيلي دوست دارم بدونم اين وكيل چي ميخواد بگه.حتما ميخواد بگه موكلشو شيطون گول زده!!!!! ولي در كل همين كه تمامي موارد صحيح محاكمه رعايت ميشه جاي تشكر داره...
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
ايکاش با لباس زندان نشانش مي دادند تا ايجاد مظلوميت نکند و مايه عبرت مي شد.
ناشناس
|
Jordan
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
چقدر دماغش شبیه دماغ تام کروزه!
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
این حیوان نبایدباین زودی از این دنیا راحت شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
باسمه تعالی
با سلام اولا تمام جرم این فرد برای همه واضح ومبرهن است واحتیاج به دادگاه و وکیل ندارد اورا پس از تخلیه اطلاعاتی سریعا اعدام کنید تا مرهمی باشد برای خانواده های حوادث اخیر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
من برداشتم از اعترافات اخیر ریگی و نوع صحبت هاش اینه که : 1- به کارهایی که انجام داده واقعا اعتقاد داشته و این اعتقاد رو همین الان هم داره 2- ذره ای از کارهایی که کرده پشیمون نیست و فقط چون چاره ای دیگه نداره میگه اشتباه کردم و یا بهش گفتن که اینارو بگه.
شاکر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
ترحم بر پلنگ تیز دندان

ستم کاری بود بر گوسفندان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
دفاع هم مگه داره؟
ra_wot
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
مرگ بر تروریست و حامیانش بخصوص وطن فروش بزرگ نوری زاده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
علت اينكه ايشان با لباس محلي و نه لباس زندان در دادگاه حاضر شده اند را مي دانيد؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت