کد خبر: ۱۰۰۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 21 October 2020
کشک کدو یکی از غذاهای محلی است که در ایران به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود و کشک کدو کرمانی، کشک کدو شیرازی یا کشک کدو شیرازی با جزئیات شبیه به هم تهیه می‌شود. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: