شفر دوباره استقلالی‌ها را تهدید کرد

سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: از زمانی که سعادتمند رفته، هیچ تماسی از سوی مسئولان رسمی باشگاه با من بر قرار نشده است.
کد خبر: ۱۰۰۹۴۶۵
| |
6567 بازدید
شفر دوباره استقلالی‌ها را تهدید کرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وینفرد شفر در خصوص اینکه شایعه شده قرار است بدهی وی به صورت اقساطی پرداخت شود، اظهار داشت: براساس قوانین جدید فیفا، تقسیط کردن بدهی ها مورد پذیرش نیست. این حقیقتی است که بارها در مورد آن توضیح داده ام.

وی افزود: از زمانی که سعادتمند از باشگاه خارج شده، هیچ تماسی از سوی مسئولان رسمی استقلال با من برقرار نشده است.

سرمربی اسبق استقلال خاطر نشان کرد: صادقانه بگویم، فیفا تقسیط کردن بدهی را برای هیچ باشگاهی نمی پذیرد. شنیده ام که باشگاه باید در هفته آینده منتظر نامه بعدی فیفا باشد و این یعنی جریمه مالی بیشتر که باید به فیفا پرداخت شود.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت