میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برملا شدن راز یک قتل بعد از ۱۲ سال

کد خبر: ۱۰۰۹۱۹۳
| |
6576 بازدید

فرمانده انتظامی استان بوشهر از شناسایی و دستگیری عامل قاتل مرد ۵۰ ساله بعد از ۱۲ سال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار خلیل واعظی عنوان کرد: پنجم مردادماه سال ۱۳۸۷ فردی ۵۰ ساله در خیابان امام زاده شهر بوشهر کنار اتومبیلش در حالت تیر خورده مشاهده شد که با تحقیقات میدانی کاراگاهان پلیس مشخص شد مقتول توسط ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت با سلاح کمری به قتل رسیده است.

وی افزود: به علت مبهم بودن مدارک و سرنخ دقیق و عدم شناسایی قاتل یا قاتلان احتمالی، در زمان وقوع قتل پرونده این جنایت به دایره عملیات ویژه ارجاع و پس از بازخوانی دقیق و بررسی مستندات و مدارک موجود و انجام تحقیقات میدانی وسیع کارآگاهان پلیس، شخصی مظنون به نام "ف-م" ۳۳ ساله که در زمان وقوع قتل ۲۱ سال سن داشت را شناسایی کردند.

سردار واعظی با اشاره به اینکه پس از هماهنگی قضائی فرد مظنون به قتل دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفت. اضافه کرد: متهم ابتدا منکر جنایت بوده ولی پس از مواجهه با مستندات جمع آوری شده و یافته های پلیس از جمله مشخص شدن موقعیت مکانی وی در حوالی صحنه قتل، لب به اعتراف گشود و پس از ۱۲ سال پرده از راز این جنایت برداشت.

فرمانده انتظامی بوشهر گفت: متهم در اعترافات خود علت وقوع قتل را اختلافات شخصی با مقتول عنوان داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات