دزد حرفهای برای بار دوازدهم به زندان رفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه شرق، متهم بدون اعتنا به هشدار مأموران همچنان به فرار خود ادامه داد و در طول مسیر تعدادی ابزارآلات را که در داخل جیبش بود، به بیرون پرتاب کرد. مأموران موفق شدند پس از تعقیب و گریزی متهم را دستگیر کنند و در بازرسی خودروی وانتپیکان مشخص شد متهم با تخریب شیشه و بازکردن در خودرو و همچنین کشیدن سیم کاپوت قصد سرقت باتری خودرو را داشته که حضور مأموران در محل مانع از سرقت شده است.
با انتقال متهم ۴۷ ساله به کلانتری مشخص شد که او سابقهدار است و پیشتر با همین عنوان مجرمانه دستگیر و تاکنون ۱۱ مرحله روانه زندان شده است.
سرهنگ هادی زمانیان، رئیس کلانتری ۱۱۱ هفتچنار، با اشاره به اینکه متهم در کلانتری به ۳۰ فقره سرقت باتری خودرو پس از رهایی از زندان و فروش آن به ضایعاتی اعتراف کرد، اضافه کرد: شناسایی مالباختگان در دستور کار مأموران قرار دارد.
فشار اقتصادی و روانی این یک نفر به جامعه خیلی زیاد هستش. او نهایی که ازشون دزدی میشه فقط مالشون رو از دست نمی دهند روانشون هم آسیب جدی می بینه . احساس عدم امنیت شدید می کنند.
مصداق مفسد فی الارض این نباشه پس چیه؟
اینقدر سخته رعایت مجازات اسلام؟
وقتی تقریبا همه قربانیان این رو احساس می کنند حالا شما دلیل بیار که اینجور نیست
بهتر است سارقان با سابقه به کار اجباری در معادن و غیره گماشته شوند تا جرات نکنند دوباره این کار را انجام دهند





