ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سیل ویرانگر در ویتنام دست کم ۱۷ نفر را کشت

سیل در استان های مرکزی ویتنام، بیش از ۳۱ هزار نفر را بی خانمان، و به بیش از ۳۳ هزار منزل مسکونی خسارت زده است.
کد خبر: ۱۰۰۸۴۴۹
| |
5150 بازدید
سیل ویرانگر در ویتنام دست کم ۱۷ نفر را کشت

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، سیل در استان‌های مرکزی ویتنام که از یک هفته پیش و بدنبال بارش‌های موسمی شروع شده است، دستکم ۱۷ نفر را به کام مرگ فرستاد و به هزاران منزل مسکونی خسارت زد.

بنابر اعلام تلویزیون دولتی ویتنام، هنوز از سرنوشت ۱۳ نفر دیگر اطلاعی در دست نیست.

تلویزیون ویتنام همچنین افزود بیشتر مناطق این کشور در معرض طوفان موسمی دیگری قرار دارند. در این اطلاعیه به ساکنان استان‌های مرکزی هشدار داده شده است تا به مناطق امن بروند.

سیل بیش از ۳۱ هزار نفر را بی خانمان کرده است و به بیش از ۳۳ هزار منزل مسکونی خسارت زده است.

ویتنام، با توجه به موقعیت جغرافیایی و خط ساحلی طولانی خود، در معرض طوفان‌های موسمی قرار دارد. پارسال ۱۳۲ نفر براثر بلایای طبیعی شامل سیل و رانش زمین در مناطق مختلف این کشور جان باختند و ۲۰۷ نفر مصدوم شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار