به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۸۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که یک هزار و ۷۲۴ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۵۰۰ هزار و ۷۵ تن رسید.
وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۲۵۱ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۲۸ هزار و ۵۴۴ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۴۰۶ هزار و ۳۸۹ تن بهبود یافتهاند.
لاری افزود: ۴۴۸۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۴ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۵۱۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
وی در تشریح وضعیت در نقاط مختلف کشورمان گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان با اندکی افزایش به ۶.۶ درصد رسید و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۳.۴ درصد شد؛ این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۳.۷ درصد است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.