صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پکن: آمریکا ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد

چین امروز (چهارشنبه) گفت، آمریکا باید حملات بدون تحریک قبلی خود و اتهام زنی‌هایش را علیه چین متوقف کند و مایک پامپئو وزیر خارجه این کشور را متهم به در پیش گرفتن بدخواهانه تقابل سیاسی و بدنام سازی پکن کرد.
کد خبر: ۱۰۰۷۵۹۳
| |
6956 بازدید
|
۱
پکن: آمریکا ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد


به گزارش تابناک، به نقل از خبرگزاری رویترز، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به ژاپن سفر کرده و در این سفر خواستار تعمیق همکاری با استرالیا، هند و ژاپن با هدف مقابله با نفوذ منطقه‌ای فزاینده چین شد.

سفارت چین در ژاپن در بیانیه‌ای اعلام داشت: پامپئو مکررا اقدام به طرح دروغهای ساختگی درباره چین و به طرزی بدخواهانه به ایجاد تقابل سیاسی پرداخته است.

این سفارتخانه تاکید کرد: ما بار دیگر از آمریکا می‌خواهیم ذهنیت جنگ سرد و تعصب ایدئولوژیکی خود را کنار بگذارد، دست از اتهام زنی‌های بدون تحریک قبلی و حملاتش علیه چین بردارد و در قبال روابط با چین به شیوه‌ای سازنده رفتار کند.

سفر اخیر پامپئو به شرق آسیا که اولین سفرش به این منطقه در بیش از یک سال گذشته است، مصادف با بدتر شدن تنشها با چین شده است.

منبع: ایسنا
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
چین آخر دروغگوی و اشغال و مذخرفی است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات