صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
«فایننشال تایمز» تحلیل کرد؛

دلیل افت تولید نفت ایران پیش از اعمال دور جدید تحریم‌ها

واشنگتن در کنار تلاش برای اعمال دور تازه تحریم‌ها علیه ایران، تلاش دارد فعالیت‌های ترکیه و برزیل در راستای حل بن بست هسته‌ای ایران را با مانع روبه‌رو سازد. در همین حال، مقامات ارشد دولت اوباما نیز از بروز تنش در روابط واشنگتن ـ آنکارا خبر می‌دهند... به نوشته «فایننشال تایمز»، کاهش تولید نفت می‌تواند ریشه در تغییر مدیران و کادر رهبری در صنایع نفت ایران نیز داشته باشد.
کد خبر: ۱۰۰۵۳۴
| |
12364 بازدید

سرویس بین‌الملل ـ به تازگی «رابرت گیتس»، وزیر دفاع آمریکا، گفته است، فشارها در پیش‌نویس قطعنامه تحریم‌ها علیه ایران، بیش از حد انتظار بوده است؛ اما شواهد نشان می‌دهد تلاش‌های آمریکا برای جلوگیری از بلندپروازی‌های هسته‌ای ایران خود را به شکل افت فاحش تولید نفت و به دنبال آن، از دست رفتن میلیاردها دلار برای این کشور نشان داده است.

به گزارش «تابناک»، پایگاه اطلاع‌رسانی نشریه «فایننشال تایمز» در همین باره به نقل از یک مقام ارشد پیشین ایران گفت: «ظرفیت تولید نفت در ایران روزانه با سیصد تا چهارصد پوند کاهش روبه‌روست.»

تصمیم برخی از بزرگترین شرکت‌های نفتی جهان برای قطع مناسبات اقتصادی با ایران به دلیل فشار آمریکا و پیامدهای تحریم‌های بازدارنده، از دلایل عمده افت تولید نفت در ایران عنوان شده است.

به نوشته فایننشال تایمز، کاهش تولید نفت، می‌تواند ریشه در تغییر مدیران و کادر رهبری در صنایع نفت ایران نیز داشته باشد.

این نشریه می‌افزاید، مسعود میرکاظمی، وزیر نفت ایران، در مجلس این کشور گفت: «ایران باید در بخش انرژی، سالانه دست کم 25 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کند، در غیر این صورت، احتمال تبدیل شدن به یک واردکننده نفت وجود دارد.» بنابراین، به نظر می‌رسد، تحریم‌های اعمالی به دلیل بلندپروازی‌های هسته‌ای ایران، سرمایه گذاری خارجی در این کشور را با مشکل روبه‌رو و شرایط را برای دستیابی به فناوری نفت غرب دشوار ساخته است.

در همین حال، وزیر دفاع آمریکا، با بیان این مطلب که پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل می‌تواند یادآور انزوای بین‌المللی و مخالفت همه قدرت‌های بزرگ جهان با برنامه هسته‌ای برای ایران باشد، افزود: «پیش از این نیز قطعنامه‌های دیگری بوده که تغییری در رویکرد این کشور پدید نیاورد؛ اما به گمان من، افزایش تدریجی تمایل دیگر کشورها به گرفتن تصمیماتی در این زمینه با استناد بر این قطعنامه، می‌تواند پتانسیل لازم برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.»

فایننشال تایمز افزود: واشنگتن در کنار تلاش برای اعمال دور تازه تحریم‌ها علیه ایران، تلاش دارد فعالیت‌های ترکیه و برزیل در راستای حل بن بست هسته‌ای ایران را با مانع روبه‌رو سازد.
در همین حال، مقامات ارشد دولت اوباما نیز از بروز تنش در روابط واشنگتن ـ آنکارا خبر می‌دهند.

هفته گذشته، اوباما به نخست وزیر ترکیه گفت، جامعه بین‌الملل از برنامه هسته‌ای ایران و پایبند نبودن این کشور به تعهدات بین‌المللی‌اش نگران است و این معاهده نیز نتوانسته از نگرانی‌های آنها بکاهد و همچنان ترس از تلاش ایران در راستای گسترش قابلیت ساخت سلاح هسته‌ای هست.

گفتنی است، هرچند نمی‌توان منکر اثرگذاری تحریم‌ها بر اقتصاد کشورمان شد، مهمترین موضوع در این باره، نحوه مقابله دولتمردان ما برای رویارویی با تحریم‌ها و حتی پیش از آن جلوگیری از اعمال تحریم‌های جدید است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
تازه اول كاراست وقتي مدير عامل جدبد شركت ملي نفت خود شخصا اعتراف مينمايد كه من هيچ گونه اطلاعي ازنفت ندارم ايا انتظار داريد توليد نفت بالا برود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
خب به ما چه مربوط؟ چرا به ما میگید
به جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد بفرمایید مدیریت کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
خدا به دادمان برسد با این همه درآمد نفتی وضع مملکت این طوری هست آن وقت با کاهش تولید نفت و درامد حاصل ازآن چه وضعی خواهیم داشت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
تحریم ها آن روزی رویه ما تاثیر گذار میشه که ما این جمله امام راحل رو که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند رو فراموش کنیم در ثانی دیگه دولت دیگه باید چکار کنه که از تحریم جلوگیری بشه ؟ همه چیز رو تعطیل کنه ؟ مگه دولت اصلاحات تعطیل نکرد پس چی شد ؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
ويتوكل الي الله فهو حسبه
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
مرگ بر تابناک منافق، طبق گفته های دکتر احمدی نژاد سرمایه گزاری مناسبی در بخش نفت در دولت نهم شده است پس تابناک بیخود با پخش شایعات دشمنان آنها را شاد نکن.
محمودی
|
United Kingdom
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
مهمترین راه کار، شناخت و درک واقع بینانه از ظرفیت های سیاسی و اقتصادی کشور است.

همچنین درک و بررسی کامل ابعاد مختلف تحریمها بر رشد اقتصادی کشور و تبعات سیاسی اجتماعی آنها.

سیاستهای یک بام و دو هوا و شعارگرا و احساسی هیچ وقت کسی را به منزل نرسانده و هر روزمان بدتر از دیروزمان خواهد بود.

مطمئنا پیشرفت و سعادتمندی همانطوری که در کشورهای منطقه هم نمایانگر است در اتخاذ سیاستهای درست و همکاری با دنیا در جهت اهداف توسعه ملی است.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
اولا اینها که کاغذ پاره ای بیش نیستند
ثانیا ما کارمون خیلی درسته. این همه چی و چی و چی و... دروغه؟
ثالثا شما دیگه کارتون خیلی درسته! روشتون خوبه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
تحریم ها با عث پیشرفت ما می شود. اگر تحریم ها به جایی برسد که مسئولین مارا ناچار به اعتماد به مردم و جوانان و واگذاری اعتبار و اختیارات اقتصادی به آنها شود که جای شکر دارد.
پرسنل خدوم وزجرکشیده نفت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
وقتی قدرپرسنل زحمت کش نفت شناخته نمیشودوعنوان مافیای نفت درمورد آنها بکارمیرود نتیجه اش سرخوردگی بیشتر وازدست دادن روحیه کاری آنهامیباشد تازه چندسالیست که حقوقشان نیز به همین بهانه سال به سال کمترمیشود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟