صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاندیدای اصلاح طلبان برای نایب رئیسی مجلس

کد خبر: ۱۰۰۵۲۷
| |
16957 بازدید

عضو فراکسیون خط امام (ره) مجلس خبر داد که در صورتی که محمد رضا باهنر برای نایب رئیسی مجلس کاندیدا نشود، مسعود پزشکیان کاندیدای این سمت از سوی نمایندگان اصلاح طلب مجلس خواهد بود.

محمد مهدی شهریاری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: درخواستها از باهنر برای اعلام کاندیداتوری در هیئت رئیسه مجلس همچنان ادامه دارد و در صورتی که باهنر کاندیدای نایب رئیسی مجلس با احتمال بیش از 90 اکثریت آرا را کسب خواهد کرد .

شهریاری ادامه داد فراکسیون اقلیت مجلس احتمالا برای سمت های منشی و کارپرداز در هیئت رئیسه مجلس، دو کاندیدا معرفی خواهد کرد .

وی از محمد رضا خباز به عنوان یکی از این  کاندیداها نام برد.

از صبح امروز در جلسه علنی مجلس رایزنی نمایندگان زیادی با محمد رضا باهنر برای کاندیداتوری در هیئت رئیسه مجلس جریان دارد و محمد مهدی شهریاری یکی از این نمایندگان بوده است.

محمدرضا باهنر نایب رئیس دوم در سال دوم با اختلاف 4 رای از شهاب الدین صدر موفق نشد امکان کاندیداتوری برای نایب رئیسی مجلس را در سال سوم در رای گیری فراکسیون اصولگرایان به دست آورد.

براساس تعهد اعضای فراکسیون اصولگرایان، کاندیداهایی که برای عضویت در هیئت رئیسه مجلس درون این فراکسیون رای لازم را کسب نمی کنند اجازه کاندیدا شدن در صحن علنی و برای رای گیری قطعی را ندارند.

انتخابات هیئت رئیسه مجلس فردا چهارشنبه برگزار می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟