ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمایت هند از خودروهای برقی

بر اساس سندی که به دست رویترز رسیده است، هند برنامه دارد تا ۶/ ۴ میلیارد دلار را به‌عنوان بسته‌های تشویقی برای شرکت‌هایی درنظر بگیرد که قصد راه‌اندازی تاسیسات تولید باتری‌ها را دارند تا این‌گونه بتواند استفاده از خودروهای برقی را در میان شهروندان این کشور ترویج و وابستگی خود به نفت را کاهش دهد.
کد خبر: ۱۰۰۵۱۶۴
| |
3651 بازدید

این پیشنهاد که توسط یک اندیشکده فدرال به ریاست نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند تهیه و تنظیم شده است، می‌گوید که هند می‌تواند واردات نفت خود را تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۴۰ میلیارد دلار کاهش دهد، اگر استفاده از خودروهای برقی تا آن زمان در این کشور رایج شود.

یک مقام فدرال هند به رویترز در این باره گفت که این طرح پیشنهادی احتمالا طی هفته‌های پیش رو توسط کابینه مودی بررسی خواهد شد.

در این طرح بیان شده است که دولت تا سال ۲۰۳۰، میزان ۶/ ۴ میلیارد دلار را در قالب بسته‌های تشویقی برای شرکت‌های سازنده باتری خودروهای برقی اعطا کند.

منبع: دنیای اقتصاد
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟