صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توهین وزیر دفاع انگلیس به مردم افغانستان

فاكس در این مصاحبه افزود: هدف از حضور نظامی ما در افغانستان تمرین سیاسی در كشور عقب‎مانده قرن سیزدهمی نیست بلكه ما نیروهای نظامی خود را با هدف حمایت از مردم بریتانیا و منافع بین المللی خود در آن مستقر كرده‎ایم.
کد خبر: ۱۰۰۵۱۳
| |
5410 بازدید

لیام فاكس، وزیر دفاع دولت جدید انگلیس درحالی كه هزاران تن از سربازان كشورش در افغانستان مستقر هستند، از این كشور با عنوان مملكتی عقب ‎مانده یاد كرد.

به گزارش شبکه خبر وزیر دفاع دولت جدید انگلیس در مصاحبه با روزنامه تایمز ‎گفت: حضور نظامی انگلیس در افغانستان ارتباطی با ارائه كمك های بشردوستانه به آن كشور ندارد.

فاكس در این مصاحبه افزود: هدف از حضور نظامی ما در افغانستان تمرین سیاسی در كشور عقب‎مانده قرن سیزدهمی نیست بلكه ما نیروهای نظامی خود را با هدف حمایت از مردم بریتانیا و منافع بین المللی خود در آن مستقر كرده‎ایم.

وزیر دفاع دولت جدید انگلیس در ادامه اظهارات خود گفت: ما نمی توانیم بپذیریم كه افغانستان به كشوری نابسامان و پایگاهی مناسب برای تروریست‎ها برای رسیدن به اهداف تروریستی آنان در سراسر جهان تبدیل شود.

این مصاحبه در حالی منتشر شد كه فاكس به همراه ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه و اندرو میشل، وزیر توسعه بین‎الملل انگلیس وارد ولایت هلمند افغانستان شدند.

پس از این اظهارات حامد كرزای رئیس جمهور افغانستان در دیدار با مقامات انگلیسی خشم خود را درباره سخنان فاكس ابراز كرد و گفت: این سخنان نشانگر بی احترامی و بی اعتماد متقابل از سوی دولت انگلیس است.

كرزای افزود: با این اظهارات بریتانیا همچنان به عنوان كشوری استعمارگر و نژادپرست شناخته خواهد شد.

وی گفت: من بر این باورم كه فاكس به آنچه بیان كرده است باور كامل دارد و از حمایت‎هایی نیز برخوردارست.

رئیس جمهور افغانستان در حالی كه خواستار پیشبرد همكاری‎های كابل و لندن شد، افزود: اگر روابط دو كشور این گونه پیش برود باعث بروز مشكلاتی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
حالا توهین کرده که کرده
به شما چه؟؟؟؟ به ما چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه هر روز همه جا به ایرانی ها توهین میشه کسی چیزی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟
سریع کاسه ی داغ تر از آش میشیدا.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
نه خیر افغانستان بسیار پیشرفته و یکی از متمدن ترین و پیشرو ترین کشورها در صحنه اقتصاد، فرهنگ، هنر و... است!!!!
آخر بیان واقعیت محتوم کجاش توحین است ؟؟؟
يك ماجر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
مگه حرف اشتباهي زده؟
افغانستان خيلي پيش رفته است؟
reza
|
-
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
ببخشيد اگه ميگفت پيشرفته شما راضي ميشديد ؟ واقعا كه !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
مرگ بر انگلیس جنایتکار حیله گر
ناشناس
|
Italy
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
خوب عقب موندن دیگه بگه چی پیشرفته؟
ما هم نجنبیم به ما هم میگن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
قابل توجه دوستانی که فکر می کنند اینها برای آوردن آزادی و دموکراسی به افغانستان رفته اند...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۴
عجب آدم بی انصافی بوده !
اینترنت پر سرعت ارزون در کل شهرهای افغانستان.
ارزش بالای پول این کشور !
و.....
اینها نشوندهنده عقب موندگیه ؟

پس وای به حال ممکلت ما !!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟