حج عمره از ۱۳ مهر از سر گرفته می‌شود

عربستان سعودی اعلام کرد، مراسم حج عمره در این کشور به تدریج و از تاریخ چهارم اکتبر (سیزدهم مهر) از سر گرفته می‌شود.
کد خبر: ۱۰۰۴۵۰۱
| |
12288 بازدید
|
۳
حج عمره از ۱۳ مهر از سر گرفته می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از خبرگزاری فرانسه، عربستان سعودی اعلام کرد، مراسم حج عمره در این کشور به تدریج و از تاریخ چهارم اکتبر (سیزدهم مهر) از سر گرفته می‌شود.

پس از تعلیق مراسم حج عمره در ماه مارس به دلیل ویروس کرونا، وزارت کشور عربستان روز سه شنبه اعلام کرد، این مراسمِ سالانه به تدریج از چهارم اکتبر از سر گرفته می‌شود.

وزارت کشور عربستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، در مرحله اول «و از تاریخ چهارم اکتبر شش هزار از شهروندان و اشخاص ساکن در این کشور به طور روزانه مجاز به انجام حج عمره می‌شوند.»

در ادامه بیانیه گفته شده است، حجاج خارج از عربستان از اول نوامبر مجاز به انجام حج می‌شوند و در آن زمان ظرفیت حج عمره به ۲۰ هزار نفر در هر روز افزایش خواهد یافت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
عمره واجب نیست. ارز آن را به مبارزه با کرونا اهدا کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
ایران چی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار