آخرین آمار کرونا تا یکم مهر/ رکورد ابتلای روزانه در ایران شکسته شد!
به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۷۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۱۷ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۴۲۹ هزار و ۱۹۳ تن رسید.
وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۷۸ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۲۴ هزار و ۶۵۶ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۳۶۳ هزار و ۷۳۷ تن بهبود یافتهاند.
لاری افزود: ۳۹۲۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۶۱۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در تشریح وضعیت استانهای مختلف کشورمان گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۶.۳ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۳.۷ درصد؛ این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان به ۴.۰ درصد رسیده و روند کاهشی خود را حفظ کرده است.
بقول آقای دلاوری:
آقای روحانی پس چی شد؟
نرخ مرگ در جهان روز به روز کمتر
و به ۴/۰ درصد رسیده
و در ایران خودمون ثابته
و از جاش تمون نمیخوره
ظاهراً قراره همه رو مبتلا
و عده کثیری رو روانه آخرت کنن
واکسن آنفلونزا هم پیدا نمیشه
دارو هم کمیاب یا نایاب شده
ملت بی پناه و بیچاره موندن این وسط
چطور با شیوع کرونا و سو مدیریت آقایون
جان سالم بدر ببرن...
اگر در ایران کرونا زیاد بشه در امریکا کم بشه خواهند فرمود که بله غرب این ویروس رو ساخت خودش چیزیش نشد ولی ما را گرفتار کرد و..
کلا هر حالتی رخ دهد عزیزان به امریکا حمله خواهند فرمود که بله یا خودش فرو رفته در بیماری یا بیماریش تموم شد ما گرفتاریم و..
حاضر نیستن بپذیرن که ویروسی از چین امد اولش هم انکار می کردن بعد به دلیل بی مدیریتی وضعیت را فاجعه کردند
اگر هم کرونا در کل جهان تموم بشه خواهند فرمود که بله با اقدامات مدبرانه مسئولان کرنا شکست داده شد
الان هم در امار کرونا جزو اولین های جهانیم اگر اخرینها بودیم هر روز می گفتند که بله این ناشی از مدیریت ما است و...
زمانی که امارها کم شد دیگه هر روز میان و به امار کشورهای دیگه استناد می کنن ولی الان سکوت کردن و هیچی نمی گن
در اسفندماه می گفتن از شنبه درست میشه
بعدش حرفای دیگه زدن
الان که زیاد شده باید برن سمت حمله بیولوژیک غرب و تئوری توطئه تا بی مدیریتی خود را توجیه فرمایند
هیچ قرنطینه ای هم نخواهد بود تا دم عید نوروز که میگن کسی بیرون نیاد سیزده بدر رو هم چون باهاش مشکل دارن به بهانه کرونا تعطیل می کنن
بعدش دوباره همه چیز عادی
و...









