صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«لاست» تمام شد

کد خبر: ۱۰۰۳۳۶
| |
20776 بازدید

قسمت پاياني سريال لاست به بخشي از پرسش‌هايي كه سال‌ها در ذهن بينندگان به وجود آمده بودند، پاسخ داد.

به گزارش ايسنا، شب گذشته در شرايطي آخرين قسمت از سريال تلويزيوني لاست به مدت دوساعت و نيم در سرتاسر جهان به روي آنتن رفت كه به سوالات زيادي كه سال‌ها در ذهن بينندگان شكل گرفته بود، پاسخ داده شد.

به گزارش آسوشيتدپرس در اين قسمت، جك از بين كانديداها داوطلب شد كه جزيره را از دست جاكوب خارج كند، غول دود كه بدن لاك را تسخير كرده بود، خواهان توقف كانديداها شده، آن‌ها را كشت، جزيره را نابود و سپس جزيره را ترك كرد، جك در لس‌آنجلس توسط دو جراح خبره، لاك را با موفقيت عمل كرد، او به كيت، زني كه در جزيره عاشق او شده بود، ملحق شد و سرانجام جك با پدرش كه قبل از وقوع حادثه سقوط هواپيما در قسمت‌هاي نخستين سريال فوت كرد، آشتي كرد.

اين در حالي است كه رسانه‌هاي مختلف با اشاره به پايان احساسي اين سريال تلويزيوني به اين نكته اشاره كردند كه با وجود پايان اين سريال، پرسش‌هاي بي‌پاسخ بي‌شماري درباره اين سريال معماگونه باقي مانده است از جمله پرسش‌هايي درباره شانون و بون.

نويسندگان سريال لاست پيش از پخش آخرين قسمت آن در خصوص نحوه نوشتن اين سريال گفتند: نحوه كار ما در نگارش فيلمنامه «لاست» شيوه‌اي از زندگي كردن بود، ما مي‌نوشتيم؛ روند توليد نيز به ما در ادامه كارمان كمك مي‌كرد؛ ما با لاست مي‌خورديم با لاست مي‌خوابيديم و همه كارهايمان در اين محور اصلي صورت مي‌گرفت.

گروه نويسندگان سريال «لاست» در خصوص شروع نگارش فيلمنامه اين اثر نيز گفتند: شروع كار ما با رودررويي ايده‌ها آغاز شد. ما مي‌دانستيم كه اين‌ها فقط طرح‌هاي كلي‌اند، اما مي‌دانستيم چگونه از نقطه‌اي «اي» شروع و به نقطه‌ي «بي» برسيم و در ادامه كار فصل‌ها را به شكل اپيزوديك هم از يكديگر تفكيك كرديم و بالاخره مي‌دانستيم هر قسمت از كجا شروع و در كجا خاتمه پيدا مي‌كند.

آنها با بيان اين‌كه در ابتداي نگارش اين مجموعه تلويزيوني با مشكلاتي مواجه بوده‌ايم، افزودند: در ابتدا با تغييراتي در قالب شخصيت‌هاي اصلي مواجهه بوديم. عموما براي حل مشكلات فيلمنامه مجبور بوديم چند ساعت زمان صرف كنيم و جالب است بدانيد راه‌حل يكي از مشكلات‌مان فيلمنامه در خواب به ما الهام شد.

لاست يا گم‌شدگان ( Lost) سريال تلويزيوني آمريکايي است که داستان گروهي از بازماندگان سقوط پرواز 815 اوشينيک بر فراز جزيره‌اي ناشناس در اقيانوس آرام است. سبک کلي اين مجموعه تلويزيوني معماگونه است و با يافتن هر پاسخ چندين سوال نو به وجود مي‌آيد.

هر قسمت سريال، شامل زندگي هر کدام از بازماندگان در جزيره و قسمتي از زندگي گذشته او مي‌شود. اولين قسمت اين سريال در 22 سپتامبر 2004 پخش شد و تمام شش فصل آن در ادامه روي آنتن رفت.

سريال از کانال اي.بي.سي و همينطور بسياري از شبكه‌هاي کشورهاي ديگر روي آنتن رفت.

لاست با توجه به تعداد زياد بازيگران و فيلم‌برداري آن در اوهايو هاوايي، يکي از پرخرج‌ترين سريال‌هاي تلويزيوني بود.

ديمون ليندلوف، جي جي آبرامز و جفري ليبور سازندگان (نويسنده) و تهيه کنندگي فيلم توسط شبکه ABC آمريکا، بد روبوت پروداکشنز و گرس اسکيرت پروداکشنز انجام شده ‌است و از شبکه ABC آمريکا در آمريکا پخش مي‌شود. موزيک متن آن توسط مايکل جياکينو ترکيب شده است. منتقدان اين سريال را تحسين نموده‌اند. اين سريال توانست در سال اول پخش به تعداد 16 ميليون بيننده براي هر قسمت دست پيدا کند.

داستان سريال در ژانويه ي 2004 شروع شد؛ زماني که ليود براون به ABC رفت و درخواست فيلمنامه‌اي بر اساس رمان Lord of the Flies، فيلم معروف Cast Away و سريال تلويزيوني Gilligan's Island و برنامه ريالتي شو Survivor را داد.

ABC هم سريالي را در سال 1969 درباره بازماندگان سقوط يک هواپيما و با نام The New People روي آنتن فرستاده بود.

گادي پولاک قسمتي از داستان را بر اساس يک بازي کامپيوتري و با نام Myst نوشت.براون با جي جي آبرامز تماس گرفت که با تاچ استون استوديوز (اي بي سي استوديوز کنوني) براي نوشتن داستان pilot قرارداد داشت و سريال تلويزيونيAlias را قبلا نوشته بود.

اگرچه آبرامز براي پذيرفتن کار مردد بود، ولي گفت که داستان ماورا طبيعه خواهد بود و با ديمون ليندولف براي همکاري در ساختن استايل و کاراکتر‌ها تماس گرفت. ليندولف و آبرامز قبلا با هم سريال bible را کار کرده بودند.

دو قسمت از اپيزود يا قسمت هواپيماي لاست، بيشترين هزينه‌ي تاريخ شبکه‌هاي تلويزيوني را داشتند. چيزي که شنيده مي‌شود چيزي بين 10 تا 14 ميليون دلار هزينه براي اين قسمت بوده است. سريال در 22 سپتامبر 2004 هزينه‌هايش بالا گرفت و به نقطه‌اي بحراني رسيد، اما با همراهي سريال‌هاي Desperate Housewives وGrey's Anatomy، لاست کمک کرد تا بخت به سوي ABC برگردد و اين هنوز زماني بود که حتي روي آنتن هم نرفته بود. با اين حال مديران اجرايي ABC و ديسني، لايود براون را به دليل امتياز پايين در شبکه و همچنين ريسک کردن چنين هزينه‌هايي براي ساخت سريال اخراج كردند. قسمت pilot يا هواپيماي اين سريال در 24 جولاي 2004 و در کاميکان (Comic-Con International) در سنديگو پخش شد. هواپيمايي که به عنوان هواپيماي سقوط کرده استفاده شد، اگرچه يک بويينگ 777 خونده مي‌شد،ولي در حقيقت يک لاکهيد ال-1011 (Lockheed L-1011 TriStar) بود که توسط تاچ استون و اي بي سي خريداري شده بود. هواپيما تکه تکه شده بود و آنها مجبور شده بودند قسمت‌هاي آن را به هاوايي ببرند.

تهيه کنندگان لاست در ابتدا نگران بودند که ممکن است نوع واقعي هواپيما شناسايي شود ولي به دليل شکسته شده بودن هواپيما، عملا به عنوان يک بويينگ 767 ديده مي‌شد.

اين مجموعه تلويزيوني توسط ديمون ليندلوف، جي. جي. آبراهامز و جفري لاليبر ساخته شده و بخش اعظم فيلمبرداري آن در هاوايي فيلم برداري شده است.

قسمت مقدماتي و آزمايشي اين مجموعه در تاريخ 22 سپتامبر 2004 پخش شد. بعد از آن تاريخ پنج فصل از اين مجموعه به روي آنتن رفته است.

تهيه کنندگان اجرايي اين مجموعه در حال حاضر آبراهامز، ليندلوف، برايان برک، جک بندر و کارلتون کيوز هستند. اين مجموعه به خاطر هنرپيشگان زياد خود و هزينه سنگين فيلمبرداري در هاوايي يکي از پرهزينه ترين مجموعه‌هاي تلويزيوني است.

لاست تاكنون توانسته است جوايز بي‌شماري از جمله جايزه امي، بهترين سريال درام در سال 2005، بهترين فيلم آمريکايي در آکادمي تلويزيوني انگلستان در 2005، گلدن گلوب براي بهترين درام در 2006 و بسياري جوايز ديگر را به خود اختصاص دهد.

اين سريال به يکي از داستان‌هاي معروف در فرهنگ آمريکا بدل شده است؛ به طوري که به بازيها، مجلات، کتاب‌ها و ساير شبکه‌هاي آمريکايي راه يافته است.

لاست در مجموع شش فصلش، داراي 121 قسمت است. فصل ششم در 18 قسمت روي آنتن رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
شرافت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
این که می گید چی هست؟
آها ماهواره غیرقانونا برای برخی از ما قانونی شده است!
بیچاره مامان من که به حرف و حدیث های ساخته شده در باب ماهواره باور داره و بچه هاش را از دیدن یک برنامه به زبانی غیر فارسی باز می دارد و به قول بازتاب یا تابناک این درحالی است که زبان خانواده ما اصلا فارسی نیست!
خب مامان هرکسی عزیز است و من نمی توانم برایش تضاد ارزشی بسازم
من از مادرم دورم و لطفا پیدا کنید مشکل ما را
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
شاهکار بود و دستشان درد نکند.
mahdi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
سلام
ممنون ای ول بازهم ازاین کارها بکنید
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
افرین بر بازیگران و عوامل این سریال
واقعا عالی بود
بهترین سریال تاریخ خواهد بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
در مورد تولید چنین سریال مشابه ای در ایران با این گستردگی و حجم کار و دامنه فلسفی باید بگوییم - ما نمیتوانیم
چون ما در مدیریت ضعیف هستیم و کار گروهی برای ما تعریف نشده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
وای تابناک تو هم فقس و فجور شدی ؟ مردم رو تشویق به فساد می کنی
nasiri
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
این سریالهای ماهواره ای به ما چه ربطی دارد؟
خودمون حرف و بحث کم داریم ؟ اینجوری که شما توضیح دادید انگار همه شماها ماهواره دارید و بطور کامل پیگیر بودید پس لطف کنید به همین امور بپردازید و خرمشهر و جنگ و ... را به اهل خودش بسپارید و در امور دفاع مقدس اظهار نظر نکنید.
اگر هم خیلی ادعاتون میشه که نه اشتباه بعرضتون رسوندم عین مطلب رو منعکس کنید تا هم شما تکلیفتون روشن بشه هم ما. متشکرم
برادر37
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
کاش که قبل از تبلیغ مجانی فیلم
کمی هم ازافرادی که این فیلم را نقد کرده اند را می خوانید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
شما یک سریال دیگه را دیدی ! چون اصلا این شکلی نبود .جک لاک را میکشه و بعد از نجات جزیره خودش میمیره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار