برادران برمودایی ‌اعدام‌شدند

کد خبر: ۱۰۰۳۱۲۰
| |
7351 بازدید

دو برادر که از سرکردگان باند مخوف معروف به «برمودا» بودند سحرگاه دیروز در زندان مرکزی مشهد به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش خراسان، این دو برادر با همدستی دیگر اعضای باند و در پوشش مسافرکش، زنان و دختران را سوار بر خودرو می کردند و با کشاندن به حاشیه شهر، مورد تجاوز به عنف قرار می دادند. اعضای باند بعد از این که با تهدید چاقو و قمه به نیات شیطانی خود می رسیدند اموال و طلا و جواهرات طعمه های خود را می ربودند و آن ها را رها می کردند.

گزارش خراسان حاکی است، پلیس آگاهی خراسان رضوی از بیست و پنجم آبان سال 92 زمانی پرونده معروف به «برمودا» را در دستور کار قرار داد که زن جوانی مقابل چشمان فرزندش، مورد تعرض سه عضو این باند مخوف قرار گرفت و شکایتی را در پلیس آگاهی مطرح کرد. از سوی دیگر کارآگاهان پلیس آگاهی استان گلستان نیز که در جست و جوی اعضای این باند بودند آنان را هنگام فرار به شهرهای شمالی در تنگراه به دام انداختند.

بررسی ها نشان داد: اعضای باند که از یک زن به نام افسانه نیز برای ارتکاب جرم استفاده می کردند به زنان و دختران زیادی تجاوز کرده اند. طبق اعترافات متهمان از 36 فقره تجاوز به عنف 10 فقره آن در مشهد رخ داده بود.

با تشکیل جلسات محاکمه، چند نفر از اعضای باند به اعدام محکوم شدند که رای دو برادر سپیده دم روز گذشته با فراهم شدن مقدمات اجرای حکم در معاونت اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب مشهد و در زندان مرکزی به اجرا درآمد. مشروح ماجرای باند مخوف «برمودا» روز گذشته در صفحه حوادث روزنامه خراسان به چاپ رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت