میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترامپ از پیوستن عربستان به روند صلح خبر داد

رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت که عربستان سعودی به زودی و در وقت مناسب به روند صلح خواهد پیوست.
کد خبر: ۱۰۰۲۹۷۰
| |
9765 بازدید
ترامپ از پیوستن عربستان به روند صلح خبر داد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) مدعی شد که دست کم ۷ الی ۹ کشور جهان به زودی به روند صلح خواهند پیوست.

وی در سخنانی پیش از ترک کاخ سفید مدعی شد که «عربستان سعودی نیز به زودی در وقت مناسب به روند صلح خواهد پیوست.»

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا سه شنبه نیز پیش از مراسم امضای توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با بحرین و امارات گفت: «امروز روزی تاریخی برای تحقق صلح در خاورمیانه است. ۵ و یا ۶ کشور دیگر به توافق با اسرائیل خواهند پیوست. ایران پس از انتخابات آمریکا برای توافق جدید اقدام می‌کند!»

وی همچنین اعلام کرد: «مذاکراتی با پادشاه و ولیعهد سعودی داشتم. آنها روشنفکر هستند و به روند صلح خواهند پیوست!»

ترامپ در ادامه افزود: «این توافق مسیر را برای صلح در خاورمیانه هموار می‌کند. کسی فکر نمی‌کرد چنین توافقی امکان‌پذیر بود و من از ملت‌های خاورمیانه خواستم تفاوت‌هایشان را کنار بگذارند.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار